Gummiservice 24 timer i døgnet

RÅDE: Du får god, gammeldags service av servicemann Tony Nilsen og hans kolleger hos Gummiservice AS i Råde og Oslo.

Avdelingsleder Viggo Andersen har fokus på kort responstid og god service for kunder hos Gummiservice AS.
Det er få ting som slår rask respons og god service når man først trenger hjelp. Det synes Gummiservice AS også. Derfor rykker de ut døgnet rundt hvis en kunde har problem med dekk og hjul.

Dekkfabrikken til Gummiservice Produksjon er blitt noe av et landemerke ved E6 i Råde. Ikke alle er klar over at bedriften også har en serviceavdeling i tilknytning til fabrikken. Avdelingen har kunder fra fjern og nær, men aller flest fra transportnæringen og anleggsbransjen i Østfold. Gummiservice kan nemlig håndtere dekk til de største anleggsmaskinene på markedet.

- Vi vil være en samarbeidspartner for alle som trenger våre tjenester, sier markedssjef Hans Fredrik Larsen. Han legger til at mange ser på dem som en problemløser, ikke minst når det gjelder de største maskinene.

Betydelig aktør

Avdelingen i Østfold og i Lørenskogveien utenfor Oslo har sammen med Trondheimsavdelingen 18 ansatte. De er en betydelig aktør innenfor dekkservice for tunge kjøretøyer, og tror at mye av suksessen skyldes nettopp service og kundevennlighet.

- I tillegg har vi et bredt spekter av både nye og regummierte dekk i alle dimensjoner. Utvalget er stort enten du vil ha dekk, felg eller begge deler, sier Larsen. I tillegg til regummiert forhandler Gummiservice både Pirelli, Bridgestone og Michelin.

Internasjonal service

Gummiservice tilbyr døgnåpen servicetelefon ved dekkhavarier i Norge, Sverige og resten av Europa. I Norge betjenes kundene først og fremst via egne servicebiler og utover dette gjennom samarbeidspartnere. I Europa har Gummiservice et samarbeid med EBTS (European Breakdown Tire Service).

50 år

Både i Østfold og Oslo er Gummiservice AS en stor aktør i sin bransje. Til sammen omsetter de to avdelingene for 52 millioner kroner. Osloavdelingen betjener også personbilmarkedet, og Gummiservice har også en avdeling for personbiler ved E6 i Råde. Hovedfokus er likevel tunge kjøretøyer og anleggsmaskiner, slik det har vært siden starten for 50 år siden.

Gummiservice startet sin virksomhet på Greåker i 1967, men etter en lengre periode ved det som var riksvei 109 på Rolvsøy valgte de å bygge et helt nytt anlegg ved E6 i Råde og flyttet inn i 2002. Bedriften har vokst betydelig og passerte i 2014 en omsetning på mer enn 150 millioner kroner.