Nios AS har blitt Parker Produktsenter

SARPSBORG: Mange interesserte møtte opp hos Norsk Industri & Offshoreservice (NIOS) da de som eneste i Østfold lanserte Parker-produkter.

Mange interesserte møtte opp hos Norsk Industri & Offshoreservice (NIOS) i Sarpsborg da de som eneste i Østfold stolt kunne lansere produkter fra Parker.

NIOS AS ble etablert i 2017 og driver hovedsakelig med mekanisk vedlikehold, hydraulikk, automatikk og sveis - også til offshoreindustrien. I oktober ble de opptatt som et Parker Produktsenter.

Et stort konkurransefortrinn

Som eneste i Østfold kan de nå tilby produkter fra Parker, noe som ble vist stor interesse på lanseringsdagen med mange kunder innom. Flere av dem ga klart uttrykk for at dette var kjærkomment. Det gjorde også bedriften selv.

– Det understreker mye av det vi ønsker å være og hva vi ønsker å jobbe med innen service. Dette er med på å skille oss ut fra tilsvarende vedlikeholdsbedrifter og gir oss et stort konkurransefortrinn, da Parker gjennomgående har høy kvalitet på alle produkter. Vi er alene om dette tilbudet i Østfold, og jeg tror vi vil få enda flere lokale bedrifter som kunder når de ser utvalget, forklarte en fornøyd Espen A. Pedersen, daglig leder i NIOS AS.

Global markedsleder

Parker har bestått i over 100 år, 50 av dem i Norge. På verdensbasis har de 65.000 ansatte, er et Fortune 250-selskap og en global markedsleder innen bevegelses- og kontrollteknologi. ParkerStore-butikkene ble etablert for å være det stedet du går til lokalt for slange-, koblings-, hydraulikk-, trykkluft- og filtreringsprodukter og -tjenester. Målet er å forbedre bedrifters produktivitet og lønnsomhet ved å levere alt de trenger til industrielle og mobile applikasjoner på ett sted.

– Østfold har tradisjonelt vært mye gammel industri og ikke så mye offshore. NIOS skiller seg ut i sin bransje og har gitt oss et punkt i Østfold for våre produkter, da særlig mot Nedre Glomma. For oss er det veldig viktig å finne de rette folkene, som ivaretar våre produkter og jobber på riktig måte, og det føler vi NIOS gjør, sier Jon-Ivar Oppegaard, account manager i Parker.

– Vi tilbyr til gjengjeld kursing i alle våre produkter for å sikre at de ansatte sitter med riktig kompetanse som de igjen kan videreføre til sine kunder, forteller han.


Norsk Industri & Offshore Service AS

Stasjonsveien 84
1746 Skjeberg

906 34 790

www.nios.noKlikk en emneknagg for å lese mer: