Rask vekst for LK Teknikk i Sarpsborg

Allerede det første hele driftsåret, i 2022, passerte LK Teknikk 10 millioner kroner i årsomsetning. Nå skal Sarpsborg-bedriften både investere og vokse videre.

Gutta monterer rørgfater. Fra v: Anders Klerud, Dennis Andersen, Stian Alexander Eriksen og Øyvind Slettaøien.

LK Teknikk er godt i gang, sikret seg kompetente folk og har allerede landet flere sertifiseringer. Både etterspørselen og bedriften vokser nå videre.

Allerede det første hele driftsåret, i 2022, passerte LK Teknikk 10 millioner kroner i årsomsetning. Både resultatet og soliditeten henger godt med. Nå skal Sarpsborg-bedriften både investere og vokse videre.

- Vi sertifiserte oss etter ISO 3834 og NS EN 1090 i fjor allerede. Omhandler kvalitetssystemet og produksjonskontroll. Det er viktig å dokumentere og sikre kvaliteten på oppdragene, forteller de.

Ansatte eier bedriften

På eiersiden er det Oscar Lunde, Anders Klerud og Jonas Båserud Lunde.

LK Teknikk AS er en mekanisk industribedrift som arbeider på tvers av flere bransjer med bandt annet sveis som nøkkelkompetanse. De ansatte har solid erfaring fra leverandørindustrien rettet mot offshoremarkedet, noe de har tatt med seg videre til oppdrag i flere bransjer. Nøyaktighet og kontroll av kvaliteten står sentralt i bedriften.

Oppdragene er både små og store prosjekter i industrien, bygg- og anlegg, vann og avløp/infrastruktur, offentlig virksomhet og energibransjen. Det er viktig å spre oppdragene i ulike sektorer og dermed redusere risiko rundt konjunktursvingninger.

- Vi er stolte over å ha fått innpass i flere spennende prosjekter i flere bransjer hvor kundene har hatt tiltro til oss noe som vi etterstreber å opprettholde.

Satsning mot vannkraftnæringen

- Nå jobber vi med montasje av rørgater hos Sarpsfoss Limited. Og vi håper på at denne bransjen kan gi flere spennende prosjekter og oppdrag i fremtiden.

Skal ansette flere

Målet til LK Teknikk er å levere kvalitet gjennom hele fasen i prosjektet. Dessuten vil man vokse videre på kunnskap og kvalitet.

LK Teknikk sysselsetter snart ti personer. I mars for ett år siden var tre ansatte ute på ulike prosjekter. Nå har man fem ansatt i fast stilling, pluss lærling og noen innleide. 1. mai kommer ytterligere en ny, og bedriften annonserer og leter etter enda flere.

- Etterspørselen har vært stor i markedet etter vår kompetanse. Vi ønsker å ansette flere fremover. LK Teknikk vokser, og planen er et spesialtilpasset lokale på Kampenes i Sarpsborg, hvor det blir en maskinpark tilpasset vår produksjon og økt leveringsdyktighet ovenfor våre kunder og fremtidige prosjekter.


LK Teknikk AS

  Hasle Trafo 35, 1734 Hafslundsøy

  957 44 472

  www.lkteknikk.no


 Her finner du oss


Klikk en emneknagg for å lese mer: