Satser på privatkunder og industri

Gundersen Galvano i Sarpsborg er godt etablert som leverandør til industrien. Nå satser de også på privatmarkedet.

Med den nye produksjonslinja, som Marte Gundersen og Dag Løken skal betjene, er privatkundene til Gundersen Galvano i de beste hender.

Gundersen Galvano ble etablert i 1985. Far og senere tre brødre har drevet godt, men det er en ting som har gnagd samvittigheten i hele perioden. Nå gjør de noe med det. Nå retter de fokus på privatkundene sine.

- I alle år har vi holdt på her og levd av industrikunder Men så driver vi med fornikling og forsinking og eloksering bl.a og det er en stor gruppe av private som trenger re-behandling av f.eks gamle deler til motorsykler og bil, forteller daglig leder Svein Gundersen. Privatkunder kan ringe til de fleste av døgnets tider. Brødrene er flinke til mye, men å si nei til noen som spør om hjelp, det sliter de med.

Tatt en hvit en

- Vi har nok tatt en hvit en mange ganger, forteller Svein, for vi har ikke rukket å ordne med delen til han Karl lissom. Så blir det skjøvet på, vi skal se på det til neste uke og så ringer han Karl igjen og så har vi hatt så mye å gjøre at vi blir svar skyldig nok en gang, fortviler den eldste av brødrene.

- Men det er vel heller ikke privatkundene dere tjener penger på?

- Nei, det har du rett i. Det er industrikundene våre som bærer bedriften. De har vi vel 60-70 av og de befinner seg over hele landet. Den største vest i landet får vi vite. Jordbruksgiganten Kverneland er nemlig en solid kunde av Gundersen Galvano.

Slitt på samvittigheten

Og selv om antallet privatkunder er 4 ganger så mange, skulle nok Gundersen Galvano takket pent nei til de som «skal bare» om man ser rent bedriftsøkonomisk på det. Men det har de ikke samvittighet til. De tre brødrene på Hafslundsøy i Sarpsborg har jo et lokalt nettverk som er finmasket og det kommer mange henvendelser. Ikke bare lokalt. - Nei, det kommer henvendelser fra postnummer som starter med et 9-tall også, ler Svein.

Egen produksjonslinje

Nå har Gundersen Galvano satt opp en egen produksjonslinje for privatkunder og to personer har fått ansvaret for å drifte denne. Vi kan nesten se at skuldrene på de tre brødrene senke seg når de peker på den nye linja.

Det er en ting de skulle ha gjort noe med lenge. For helt siden brødrenes far etablerte bedriften i 1985, har det vært pågang fra privatkunder. To år senere kom Tore med. Ytterligere to år senere tiltrådte Svein og i 2001 begynte Morten. Nå er det brødretrioen som driver Gundersen Galvano. Og ved den nyeste produksjonslinjen, den som skal serve privatkundene, blir Marte Gundersen sin faste plass. Privatkundene er med andre ord i de beste hender hos tredje generasjon Gundersen.


Gundersen Galvano AS

  Helgebyveien 27, 1734 Hafslundsøy

  69 13 05 90

  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  www.gundersen-galvano.no

{/show}