Skreddersyr porter og lastesystemer

Med 30 års erfaring i bransjen, tilbyr Port og Industripartner Drift porter og lastesystemer til ethvert bruk og ethvert miljø.

Port og Industripartner Drift har base i Vestby, men tilbyr prosjektering, montering og serviceavtaler over hele landet.

Med 30 års erfaring i bransjen, tilbyr Port og Industripartner Drift porter og lastesystemer til ethvert bruk og ethvert miljø. Selskapet tar seg av hele prosessen; fra rådgiving og prosjektering til utvikling, produksjon og montering, og sørger for at du får en riktig og holdbar løsning til prosjektet. Det er en lønnsom investering!

Selskapet har gjennom alle år vært grossist for produsenter som Novoferm, Nordpro, Condoor, Alpha og Eret, og har opparbeidet seg en unik kompetanse og et stort nettverk i markedet. Nå har de valgte vi å skille ut et eget driftsselskap, som tar seg av salg, montasje og service i hele Norge. Kontoret ligger i Vestby, hvor de også har lagerførte garasjeporter og stort reservedelslager.

Selskapet har ansatt egen transportkonsulent, som sikrer rask og sikker frakt fra fabrikkene i Tyskland og Nederland til terminalen på Lørenskog for videre distribusjon. Egne montører sikrer at produktene blir montert korrekt, hvor enn i landet det måtte være.

Riktig løsning fra start

- Porter har mange ulike bruksområder og egenskaper, og vi sørger for at kundene får akkurat den løsningene de har behov for. I tillegg til at våre produkter har høy produktkvalitet og driftssikkerhet, har vi et bredt utvalg av utførelser, overflatebehandlinger, betjeningsmåter og innbygningsmuligheter å velge i, sier daglig leder Jan Erik Johansen og Johnny Grebstad, begge velkjente nestorer i bransjen.

- Også når det gjelder farger og mønstre, er det mye å velge i, for å sikre at den glir godt inn som et visuelt element i fasaden. I tillegg til at vi tilbyr en rekke ulike standarder, bistår vi med en skreddersydd løsning for det enkelte prosjektet. Vi vet hvilke muligheter som finnes, så ikke nøl med å ta kontakt, oppfordrer de.

De tilbyr også serviceavtaler, som sikrer et årlig vedlikehold, samt at de rykker kjapt ut om det skjer noe som setter portene ut av drift. Selskapet får også ofte henvendelser fra andre aktører som ønsker å benytte deres kompetanse, med blant annet å komme med effektive løsninger på en brukers problem/ønske.

Bredt utvalg

Port og Industripartner Drift er hovedimportør av produkter fra blant annet Nordpro og Novoferm. I tillegg er de leverandør av Fjøsporten, beregnet for aggressive miljøer som eksempelvis landbruk og fiskeindustri.

I sum gir det et svært bredt utvalg, til mange ulike bruksområder:

* Slitesterke og robuste industriporter med patenterte og rustfrie skinnesystemer, som fungerer optimalt under alle forhold.

* Brannrulleporter og – dører for daglig bruk. Alle brannporter er CE-merket og godkjent etter de siste europeiske normer.

* Garasjeporter med kvalitet, sikkerhet, funksjonalitet og lekkert design i en og samme pakke – med enten ledd- eller vippeport.

* Hurtigporter som er beregnet til å tåle hundrevis av åpninger i døgnet. De egner seg blant annet til slusesystem i transportanlegg og støydemping i industrien, er effektive mot trekk og reduserer energitapet i et rom til et minimum.

* I tillegg leverer selskapet komplette lastesystemer og ramper fra Novoferm Docking og Inkma med snap-in konstruksjon eller utvendig lastehus som beskytter mot vær og vind. De former en perfekt forsegling mellom kjøretøyet og bygningen og forhindrer energitap og skade på varene.


 

Port og Industripartner Drift AS

  Verpetveien 20, 1540 Vestby

  459 01 941

  www.pipdrift.no

{/show}