Rakkestad Sogneselskap utvider sortimentet

Pågangen etter vintertøy og fottøy er stort hos Rakkestad Sogneselskap. Nå utvider de sortimentet med de mest populære produktene fra produsenten Blåkläder.

Bilde av butikksjef Bjørn Norum og Mia Berget ved Rakkestad Sogneselskap.
Butikksjef Bjørn Norum og Mia Berget har fulloversikt over alle produkter de har i den velfylte butikken hos Rakkestad Sogneselskap.

Pågangen etter vintertøy og fottøy er stort hos Rakkestad Sogneselskap. Nå utvider de sortimentet med de mest populære produktene fra produsenten Blåkläder.

Den populære butikken i Sagveien har fått ny butikksjef for et par måneder siden. Bjørn Norum har lang erfaring fra både Coop-organisasjonen og ikke minst Clas Ohlson, der han var ansatt før han takket ja til stillingen i Rakkestad. Bjørn er med andre ord vant til å holde orden på mange ulike produkter.

Fyller hullene

– Det som er spennende nå er at vi skal utvide sortimentet innenfor arbeidstøy med en rekke nye og spennende produkter fra den svenske leverandøren Blåkläder. De har et godt rennommé som leverandør til det norske markedet gjennom flere år. Vi skal fortsatt være størst på klar fra HellyHansen, og modellene fra Blåkläder skal først og fremst fylle de hullene som måtte være i vårt øvrige sortiment, sier Cathrine Søreng.

Hun legger til at det er en del kunder som spør etter Blåkläder allerede.

– Fra i høst skal vi også ha litt fokus på utvalg til damer og rydde plass til damemodeller av arbeidsklærne, ikke bare fra Blåkläder, men også fra HellyHansen, aom har mye til damer. Hyllene med tøy fra Blåkläder skal være klare i god tid før jul.

Pågang allerede

Rakkestad Sogneselskap har allerede merket pågang etter vintertøy, vintersko og regntøy. Det har vært en mer våt enn kald høst, men mørket kommer ubønnhørlig og da er synlighetstøy viktig, enten det er mildvær eller kulde. Det er stilt store forventinger til den nye serien med lysabsorberende klær fra HellyHansen, men produktene har latt vente på seg, og det er derfor få erfaringer med dette så langt.

Vil utvikle butikken

– På sikt har jeg noen tanker om hvordan butikken skal utvikles videre, men nå startfasen er det viktig å holde fokus på den servicen som Rakkestad Sogneselskap er viden kjent for, sier Bjørn Norum.

– Det er utfordrende å vite alt om alle produkter, men vi spiller på lag og hjelper hverandre. Vi skal rendyrke servicen, men bli enda flinkere på sosiale medier. Her har vi hatt god respons, spesielt i privatmarkedet. Det viser at folk følger med på det som rører seg. Det vil det gjøre heretter også, da vi kommer til å gå ut med en rekke gode tilbud på Facebook. Med tiden skal vi også lansere en ny nettside med nettbutikk for både private og bedriftsmarkedet, sier Cathrine Søreng.

Populære julegaver

Besøker du Rakkestad Sogneselskap i disse dager, vil du oppleve mer velfylte hyller enn noen gang. Mangler du ideer til julegaver, kan det være lurt å bruke en halvtimes tid mellom hyllene. Her finner de fleste noe de kan gi bort, enten det er barn eller voksne som skal ha det. Alt fra verktøy, klær og sko til leker for de minste.


Rakkestad Sogneselskap SA

  Sagveien 8, 1890 Rakkestad

  69 22 70 70

  

{/show}