Rask levering av arbeidstøy

Hos Kias Sport & Sykkel kan du få kvalitetsarbeidstøy på timen.

Kias Sport & Sykkel ligger strategisk godt til i Vålerveien i Moss. En lang rekke små og store bedrifter har adresse i området og bruker butikken når de skal handle arbeidstøy.
- Vi har et velfylt lager og det vi ikke har kan vi skaffe svært raskt, sier avdelingsleder Tom-Erik Pollen.

Hos Kias Sport & Sykkel kan du få kvalitetsarbeidstøy på timen. De har en velfylt avdeling i butikken i Vålerveien, midt i det omfattende og attraktive næringsområdet.

Det er bare et år siden Kias Sport & Sykkel åpnet butikken i Moss. I dag kan de se tilbake på et godt første år, selv om den pågående pandemien også rammet deres virksomhet. Det er en utfordring for alle å holde omsetningen oppe når smitteverntiltak fører til stengte butikkdører. Når butikken er åpen, følger de ansatte alle regler og sørger for at kundene kan føle seg trygge.

På trykk av logo

- Vi har en perfekt beliggenhet for de mange bedriftene som holder til i området her. Vi har gode parkeringsforhold, og det er enkelte å stikke innom for å handle. Man skulle tro at det kun er planlagte bestillinger som gjelder når vi snakker om arbeidstøy, men mange har faktisk et plutselig behov for enten vernesko, synlighetstøy eller hansker, for eksempel. Vi har alt dette i våre hyller, og har du sendt over logoen, eller har den med på en brikke, kan vi trykke på tøyet mens du venter, sier avdelingsleder Tom-Erik Pollen.

Leverer raskt

Kias leverer arbeidstøy fra både Helly Hansen og Jobman. Sistnevnte har sitt norske hovedlager i Råde, noe som betyr at Kias kan levere raskt selv om de ikke har produktene på eget lager.

- Når vi må bestille, er det kun snakk om en kort kjørevei til hovedlageret. Det er en stor fordel for våre kunder, sier Pollen.

Kias Sport & Sykkel er en del av Kias Gruppen, som er landets eldste arbeidsmarkedsbedrift. Kias opererer innenfor flere område i mosseregionen, og sportsforretningen er siste skudd på stammen. De har avtaler om levering av både treningstøy og matchdrakter til flere idrettslag i Moss, noe som også preger butikken.


Kias Sport & Sykkel

  Vålerveien 149, 1599 Moss

  458 71 214

  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  www.kiassykkel.no

{/show}