Skikkelige vinterstøvler gir deg en bedre arbeidsdag

RAKKESTAD: Det er viktig å holde seg tørr og varm på jobb. Rakkestad Sogneselskap har et utvalg som gjør at du holder ut hele dagen, selv om kvikksølvet kryper mot bunnen eller regnet høljer ned.

Det er viktig å holde seg tørr og varm på beina på jobb. Rakkestad Sogneselskap har et utvalg som gjør at du holder ut hele dagen, selv om kvikksølvet kryper mot bunnen eller regnet høljer ned.

I butikken finner du de mest populære modellene fra produsentene Sievi, Arbesko og Helly Hansen, som alle er kjent for sin kvalitet og moderne design. Bestselgeren Viper Roller fra Sievi fyller en stor plass i hyllene og er svært populær som helårsstøvel og -sko spesielt blant sjåfører, som ofte kan være avhengig av fottøy som fungerer både når man kjører og når man må ut av bilen. Skulle man likevel ønske å bytte, er den særdeles enkel å få av og på. Egentlig er dette støvelen «alle» bruker, enten de jobber ute eller inne. Den fås både lav og ankelhøy og har en svært god såle.

Artikkelen fortsetter under bildet

Skanner føttene

– Mange velger en Viper, men det viktigste er først å kartlegge behovet den enkelte har. Hva er bruksområdet og hvilke krav stiller brukeren til kvalitet og komfort. Derfor tilbyr vi å skanne føttene for å se hva slags såler og sko vil skal anbefale. Føtter er veldig forskjellige og en skanning kan avdekke spesielle behov når det gjelder bredde og støtte under foten, sier butikkmedarbeider Hege Studsrud.

Hun forteller at selgerne hos Rakkestad Sogneselskap ofte har med seg skanneren ut til bedriftene for å kartlegge behovene hos de ansatte. Opplysningene kan lagres i et register, slik at den enkelte medarbeider senere kan få nøyaktig den skoen, støvelen eller sålen som er mest hensiktsmessig.

Artikkelen fortsetter under bildet

Viktig totalpakke

Mange som skanner føttene og får en passende såle, får seg også en aha-opplevelse. Det gir en helt annen komfort.

– Man skal ikke undervurdere viktigheten av å ha fottøy som er behagelig og funksjonelt. Vi kan gi råd om hva man bør velge enten behovet er en vanntett støvel, en gnistsikker sko eller andre ting. Med riktig såle og gode sokker kan man være sikker på at man ikke får plager utover dagen på grunn av fottøyet. Alle vet jo også at begynner man først å fryse på føttene, forplanter det seg oppover, uansett om man har all verdens varme klær ellers.

Artikkelen fortsetter under bildet

Ny modell fra Helly Hansen

Rakkestad-bedriften har det meste på lager, men ved spesielle behov eller ønsker skaffer de andre modeller raskt.

– I løpet av høsten kommer det inn en helt ny vinterstøvel fra Helly Hansen også, og den gleder vi oss til å få i hyllene. Denne har et skall rundt foten som gjør at den tåler nesten hva som helst. Den tåler dessuten temperaturer ned til minus 40 og har en Vibram yttersåle som forhindrer at man sklir. Dette er en toppmodell vi venter oss mye av, sier Hege.


Rakkestad Sogneselskap

Sagveien 8
1890 Rakkestad

69 22 70 70

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.Klikk en emneknagg for å lese mer: