Viktig å holde seg varm og tørr på jobben

RAKKESTAD: Alle jobber mer effektivt når man er tørr og varm. Rakkestad Sogneselskap har alt du trenger av kvalitetstøy fra innerst til ytterst.

Alle jobber mer effektivt når man er tørr og varm. Rakkestad Sogneselskap har alt du trenger av kvalitetstøy fra innerst til ytterst.

Hege Studsrud har butikken full av de nyeste modellene fra leverandører som HellyHansen, Jobman og Eskimo, enten man trenger lett superundertøy eller kraftige ullgensere.

– Det er viktig å huske på at man oppnår best effekt ved å kle seg med flere tynne lag, framfor én tjukk ytterjakke, forteller hun.

– Vi har nylig fått inn en helt ny serie med undertøy fra HellyHansen, og den har vi store forventninger til. Det passer for øvrig like godt til julegave som til arbeidstøy. Det er ingen ulempe å være tørr og varm når man går tur heller.

Behagelig og funksjonelt

En rekke bedrifter velger å handle arbeidstøy hos Rakkestad Sogneselskap. Ikke minst fordi de kan få sin logo og annet trykket på mens man venter. Og utvalget dekker alle behov.

– Jeg er glad for at stadig flere nå legger mer vekt på kvalitet og ikke bare skjeler til pris. Så lenge det dreier seg om arbeidstøy er det jo meningen at det skal være på store deler av dagen. Da er det viktig at det er behagelig og funksjonelt, får fuktighet bort fra kroppen og fordeler varmen jevnt over. Det beste tøyet koster litt ekstra, men det er også det vi selger mest av. De som for eksempel har begynt å bruke stretchbukser fra HellyHansen vil ikke slutte med det igjen. Vi bruker det selv på jobben, og det er utrolig behagelig og slitesterkt. Den blir også levert med gule bein, slik at den kan brukes der man må synes godt. Ikke minst på bygda er det viktig med god synlighet og store reflekser påsydd, sier Hege Studsrud.

Fullt av julegavetips

«Sognesuper’n» har også et bredt utvalg av produkter fra den norske produsenten Eskimo. Dette er helnorske produkter, produsert med norsk ull. Dette tøyet er de samme som Forsvaret benytter og det skulle understreke kvaliteten.

– Her snakker vi virkelig om kortreiste varer, sier Hege. Hun håper mange tar en titt innom når de skal handle julegaver i år. Utvalget er nemlig rekordstort, enten det dreier seg om klær eller verktøy og maskiner.

– Alle burde kunne finne en gave eller to i butikken vår. Vi har alt fra kjeledresser til barn og til en mengde fritidstøy av god kvalitet. Akkurat nå har vi mange gode kampanjer.


Artikkelen fortsetter under bildet

Fyll opp med fyringsolje før kulda kommer

Fyrer du med olje eller parafin er det ingen grunn til å vente med å fylle tankene. Det kan bli hektisk og ventetid hvis kulda plutselig setter inn.

Noen hevder det er forbudt å fyre med olje og at alle tanker må graves opp. Det er en stor misforståelse.

– Riktignok skal fossilt brensel være borte fra 2020, men det fins alternativer som er både godkjente og like bra. Fram til 2020 er det imidlertid bare å fyre som før og ingen grunn til å foreta seg noe drastisk, sier daglig leder Magne Solbrekke i Rakkestad Sogneselskap, som Olje- og Gassenteret AS er en del av.

De har allerede merket pågangen og tankbilene har nok å gjøre.

Artikkelen fortsetter under bildet

Store industrikunder

Olje- og Gassenteret er en stor aktør på flytende brensel i store deler av Østfold. Som distributør av kvalitetsproduktene fra Preem, kjører de ut cirka 13 millioner liter i løpet av en fyringssesong.

– Det går rundt 1 000 lass herfra hvert eneste år. Våre kunder er først og fremst i Indre Østfold og østsiden av Glomma. Park & Anlegg er for eksempel en stor og viktig kunde for oss, i tillegg til en rekke industribedrifter og landbruk.

Det kjører nærmere 1 000 lass flytende brensel ut fra anlegget i Rakkestad hvert eneste år. Torvald Revhaug (innfelt) er en av de som sørger for at ingen sitter og fryser.


Rakkestad Sogneselskap

Sagveien 8
1890 Rakkestad

69 22 70 70

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.