Vokser og trenger nye medarbeidere

Rakkestad Sogneselskap er på offensive og befester sin stilling som ledende leverandør av arbeidstøy.

Alle parter er fornøyde med avtalen om overtakelsen av arbeidsklæravdeling. Fra venstre innkjøpsansvarlig i Rakkestad Sogneselskap Lars Stamsaas, Geir Aune og Grete Hereid fra De 4 Årstider, daglig leder Magne Solbrække og ansvarlig for yrkesklær i Rakkestad Sogneselskap Cathrine Søreng. (Foto: Rakkestad Sogneselskap).

Rakkestad Sogneselskap er på offensive og befester sin stilling som ledende leverandør av arbeidstøy. Nylig overtok de tidligere Rakkestad Yrkes- og fritidsklær.

 Rent formelt var det arbeidsklærdelen til selskapet De 4 Årstider som Rakkestad Sogneselskap tok over. Uansett representerer utvidelsen en omsetningsøkning på cirka 15 prosent innenfor et segment de ikke fokuserte mest på tidligere. Derfor er overtakelsen både interessant og utviklende.

- Både produktlinjene og kundebasen vil komplettere utvalget vårt med flere prisgrupper. Nå får vi større bredde og kan betjene også den delen av markedet som ønsker andre typer arbeidstøy enn de vi forhandler fra før. Det som kjennetegner alt vi tar inn i butikken er at vi står inne for kvaliteten. Det er viktig for oss, og det kommer vi aldri til å fire på, sier daglig leder Magne Solbrekke.

 Trenger folk

Rakkestad Sogneselskap har opplevd betydelig vekst den siste tiden og står samtidig overfor et mindre generasjonsskifte på flere områder. Derfor er de nå på jakt etter nye medarbeidere, både på utesalg, butikk, verksted og HR-tjenester. Magne Solbrekke håper virksomhetens gode renommé skal hjelpe dem i rekrutteringsarbeidet.

- Vi har alltid vært en stabil arbeidsplass med lite gjennomtrekk, men i dag er det vanskelig å finne nye medarbeidere.

 Har mye på lager

Rakkestad Sogneselskap har alltid vært kjent for sitt omfangsrike lager med både nye varer og deler, i tillegg til et velutstyrt verksted. Sogneselskapet forhandler blant annet:

·        Landbruksprodukter

·        Arbeidsklær

·        Håndverktøy

·        Elektroverktøy

·        Tape, kapp og slip

·        Hjem og Fritid

·        Sko og Vernestøvler

·        HMS og Verneutstyr

·        Skruer og Festemidler

·        Sveiseutstyr

·        Kompressorer og Luftverktøy

·        Skog og Hage

·        Renholdsprodukter

·        Vask og Rengjøringsutstyr

·        Propan og Sveisegass

·        Smøreolje

·        Høytrykksvask

·        Jord og Torv

 Spør oss!

- Vi vil spesielt trekke fram vårt store lager av kileremmer, sveiseutstyr og deler, kappe- og slipeutstyr, sier markedssjef Anton Finnestad.

I butikken vil du dessuten møte kunnskapsrike medarbeidere som kan hjelpe deg med å velge det rette produktet. Det samme gjelder for selgerne ute i marka. De kan det meste om de redskapene og delene som fins i produktkatalogene.

- Det lønner seg ofte å spørre enn av oss før man handler. Da kan man faktisk spare både penger og ergrelser i ettertid, sier Finnestad.


Rakkestad Sogneselskap SA

  Sagveien 8, 1890 Rakkestad

  69 22 70 70

  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  www.raso.no

{/show}