Blir totalleverandør av skjermløsninger

Siden 1986 har Frankering & Kopiservice levert frankeringsmaskiner og kasseløsninger til næringslivet landet over, og har opparbeidet seg et stort kundenettverk.

Bilde av to blide menn som håndhilser foran en vegg med en stor logo.
Frankering & Kopiservice har inngått leverandøravtale med Skriðr. Et samarbeid både Frankering & Kopiservices salgssjef Ole Anders Tønsberg og Skriðrs sjef for forretningsutvikling (CBDO) Kjetil Eriksen har store forventninger til.

Nå inkluderer de produktspekteret med AV-teknologi gjennom et tett samarbeid med Skriðr.

– Vi etterkommer med dette kundenes etterspørsel av skjermløsninger i butikk og på møterom, sier Frankering & Kopiservices salgssjef Ole Anders Tønsberg.

Skriðr, med base i Årvollskogen 29 i Moss, er en distributør av AV-teknologi innen profilering, møterom, skole og barnehage, kontrollrom etc. – egentlig det meste innen lyd og bilde. Samarbeidet har sin opprinnelse ett år tilbake i tid, da Ole Anders Tønsberg og Kjetil Eriksen hos Skriðr møttes under et B2B-arrangement i Sarpsborg. Resultatet av praten, er at Frankering & Kopiservice nå er blitt en forhandler av Skriðrs utstyr og løsninger.

Kunne huke av for alle krav

– Skriðr matchet alle de høye kravene vi setter både til samarbeidspartnere og oss selv. Det handler om produkter av høy kvalitet, men like viktig er de verdiene selskapet står for. Vi presser ikke produkter på kundene, men selger inn langvarige, tillitsbaserte kundeforhold. Skal vi klare det, må vi være troverdige i alt vi foretar oss, sier Tønsberg.

Også Skriðr er veldig bevisst på hvem de inngår forhandleravtale med, og Eriksen er glad for at de deler samme verdisyn og filosofi. 

– Heller ikke vi er interessert i at våre forhandlere skal råselge ute i markedet, men levere høy kvalitet og skape gode kundehistorier som bygger oppunder vår merkevare. Frankering & Kopiservice har gjennom alle år opparbeidet seg en stor tillit i markedet, som er en fantastisk utgangspunkt for mersalg. 

Skriðr leverer kvalitetsprodukter med lang levetid og lavt energiuttak, og har inntil fem års garanti som en av svært få aktører i denne bransjen.

– I tillegg har vi alle produkter tilgjengelig på lageret her i Moss, slik at vi er raske både til å levere og til å dra ut og bytte dersom det skulle oppstå en feil på skjermen.

Løser kundenes utfordringer

Det er på bakgrunn av forespørsler fra eksisterende kunder at Frankering & Kopiservice nå har utvidet produktspekteret. Slik det var da selskapet innlemmet kaffemaskiner i porteføljen for et par år siden. 

– Vi vil primært henvende oss til det samme kundesegmentet vi allerede har en god relasjon med, men hvor vi nå kan sørge for leveranse fra A til Å også innen skjermløsninger – fra behovsanalyse og prosjektering til montering, programmering og oppfølging.

Det vil si at hvis du trenger en møteromsløsning – eksempelvis til digitale presentasjoner og møter på Teams – påtar Frankering & Kopiservice seg hele forløpet. 

– Eller det kan være en butikk som vil bytte ut de tradisjonelle, papirbaserte tilbudsplakatene med et mer levende budskap på en skjerm. Det er mange undersøkelser som bekrefter at øynene blir tiltrukket av bevegelse, mens en statisk plakat er det langt færre som legger merke til. 

Med skjermer og et godt budskap både ute og inne, kan butikkene både tiltrekke seg flere kunder og utløse flere salg. I tillegg slipper man å måtte bruke tid på å kontakte trykkeriet hver gang man skal andre et budskap, en kampanje eller en pris. Med en digital løsning, er det gjort med noen få tastetrykk. 

– Har du behov for å oppgradere møterommet eller ønsker å digitalisere kommunikasjonen med kundene, er vi bare en telefonsamtale unna!