Brannstasjonen er et godt referanseprosjekt

Det Tistedal-baserte firmaet Staal & Sønn har stått for leveranser av hovedkjøkken, tekjøkken og 28 garderober til den nye brannstasjonen.

Daglig leder Tony Hoffgård hos Staal & sønn er stolt leverandør av kjøkken og garderober til den nye brannstasjonen. – Vi er en liten bedrift som omsetter for mellom 15 og 17 millioner kroner, så dette er veldig stas for oss, sier han.
Daglig leder Tony Hoffgård hos Staal & sønn er stolt leverandør av kjøkken og garderober til den nye brannstasjonen. – Vi er en liten bedrift som omsetter for mellom 15 og 17 millioner kroner, så dette er veldig stas for oss, sier han.

Oppdraget ble tildelt av hovedentreprenør Solid Entreprenør etter en anbudsrunde sammen med en lokal konkurrent.   – Vi er et lite firma. Da er det ekstra stas å få oppdraget til et så stort og prestisjefullt prosjekt, sier daglig leder Tony Hoffgård.

Vi møter Hoffgård på brannstasjonen etter at den siste leveransen er i boks. Det romslige kjøkkenet er montert, og gulvleggere er i sving med å montere gulvet i rommet som snart skal bli en viktig møteplass for sultne brannmenn og andre ansatte i mange år framover.

Lang historikk

Staal & Sønn har en historikk som strekker helt tilbake til 1946. I mange år produserte bedriften egne kjøkken, men etter finanskrisen i 2009 ble egenproduksjonen gradvis mindre.

- Til slutt måtte vi finne en produsent som kunne levere samme gode kvaliteten som vi var kjent for, og valget falt på Huseby. I tillegg har vi samarbeidet i mange år med Rival på garderobeløsninger. At de holder til i henholdsvis Våle i Vestfold og Vestby, var også av betydning, da det gir kort frakt og raske leveringstider.

Hoffgård har selv 17 års fartstid i bedriften, de siste åtte årene som daglig leder og deleier, og kan fortelle at de henvender seg både til private og det profesjonelle markedet.

Høy leveringsdyktighet

- I tillegg til at vi er konkurransedyktige på pris, satser vi mye på å være en pålitelig leverandør, følge kundene tett opp og yte god service. Vi tegner kjøkkenet i 3D sammen med privatkundene, slik at de får et best mulig inntrykk av hvordan det vil bli seende ut. I tillegg drar vi ut på en uforpliktende befaring, vi kontrollmåler og vi skaffer håndverkere og vi har erfarne og dyktige montører. I sum gir det kundene en enkelt og trygg prosess.

- Uansett om kundene er på utkikk etter inspirasjon til et helt nytt kjøkken eller en fornying av det eksisterende kjøkkenet, kan vi hjelpe med å planlegge, tegne og utføre kjøkkenet.

Mange leveranser til prosjekter

I tillegg til kjøkken og garderober, har Staal & Sønn også møbler til baderom og vaskerom i porteføljen. De fleste oppdragene er fra private bolig- og hytteeiere, men de leverer også en god del til prosjekter, forteller han.

- Mange lokale snekkerfirmaer og entreprenører bruker oss mer eller mindre fast, og vi har også jevnlig leveranser både i hele Østfold og Oslo – og også i den norske fjellheimen. Vi leverer der det er ønskelig at vi skal levere!

- Det er jo ofte slik at når en kunde er fornøyd med oss i ett prosjekt, blir vi forespurt også i det neste.

Han legger ikke skjul på at den nye brannstasjonen vil være et godt prosjekt å ha på referanselisten, og håper det vil føre til enda flere leveranser til prosjekter i tiden framover.

- Jeg kan love både produkter og tjenester av høy kvalitet. Som kunde vil du alltid vil være vår prioritet!


Staal & Sønn AS

 Aremarkveien 42, 1792 Tistedal
  69 19 10 44
  www.staalogsonn.no


 Her finner du oss


Klikk en emneknagg for å lese mer: