«Peggy» og Kolbjørn leverer med et smil

Per Gunnar «Peggy» Thoresen og Kolbjørn Wergeland har hendene fulle med møbelleveranser hver eneste dag. De er fornøyde hver gang de kommer til et bygg med heis, men bærer gjerne når de må.

Per Gunnar «Peggy» Thoresen og Kolbjørn Wergeland har hendene fulle med møbelleveranser hver eneste dag. De er fornøyde hver gang de kommer til et bygg med heis, men bærer gjerne når de må. – Vi tar trappene greit, det tar bare litt lenger tid, smiler de to servicemedarbeiderne fra Kontor Konsult.

Kontormøbeleksperten i Fredrikstad har mye å gjøre om dagen, og Per Gunnar og Kolbjørn kjører ut og monterer mellom 700 og 1.000 arbeidsplasser over hele Østlandet hvert eneste år. Etter en litt rolig sommer er det fullt trøkk igjen. I fjor endte omsetningen på 26 millioner kroner, og bedriften styrer mot det samme i år.

Tar det på sparket

– «Peggy» og Kolbjørn er de som oftest møter våre kunder ute på jobb, og de er både blide og hjelpsomme. Det nytter ikke å selge gode møbler til fordelaktige priser hvis de som leverer er skikkelig morragretne når de møter kunden. Vi snakker mye om viktigheten av det på kontoret, og de to er flotte representanter. Vi får mange gode tilbakemeldinger fra kundene om at de er flinke i jobben og aldri sier nei til å hjelpe til med noe. Det hender de får henvendelser om å se på et problem «når de først er der», og da løser de det med en gang. Sånt setter kundene pris på, sier daglig leder Alf Roar Hansen i Kontor Konsult.

Leverte 15 kontorplasser

En møbelleveranse består ikke bare av et lass som blir levert på plass. Gutta fra Kontor Konsult tar også med seg eventuell søppel og innpakninger, monterer alt forskriftsmessig og sjekker at det virker som det skal før de forlater stedet. Nylig leverte de 15 nye kontorplasser i et forretningsbygg i Ski, en jobb som tok en hel arbeidsdag.

– Her er det heldigvis vareheis, selv om den ikke er av de raskeste. Hjemme i Fredrikstad er det oftere mangel på det, og da blir det mange trappetrinn hvis det er en større bestilling. Men det tar vi på sparket, sier «Peggy» og Kolbjørn.

Velfylt lager

En arbeidsplass består i dag ofte av bord med heve- og senkefunksjon. Store reoler blir det mindre og mindre av. Faste bordbein er det knapt noen som bestiller lenger, men det fins på det 3.000 kvadratmeter store lageret hos Kontor Konsult. Sammen med mye annet.

– For et halvt år side var det så lang leveringstid på enkelte produkter at vi valgte å bestille mye for å fylle opp lageret. Derfor har vi nå mange produkter inne og kan levere raskt etter bestilling. Etter en roligere sommer opplever vi stor pågang igjen. Bedriftene trenger fortsatt kontorer og utstyr, og vi kan levere raskt, sier Alf Roar Hansen.

Hans bedrift hadde mye å gjøre også under pandemien. Da måtte mange jobbe hjemmefra, og møbler og utstyr ble kjørt til privathus i store mengder. Nå er hverdagen mer normal igjen.


Kontor Konsult AS

  Strykerveien 21, 1658 Torp

  69 33 90 40

  www.kontorkonsult.no


 Her finner du oss


Klikk en emneknagg for å lese mer: