Solid, kompetent og lokal IT-leverandør

Borg ComIT består av 13 kloke hoder som fungerer som kundenes IT-avdeling. Allsidighet og servicegrad er sentrale nøkkelord.

Borg ComIT har langvarige og lojale kundeforhold, og hjelper til med det meste av teknisk karakter. Fra venstre: Henrik Martinsen, Lars Olsen, Christian Wevle og Trond Fjelle.

Borg ComIT består av 13 kloke hoder som fungerer som kundenes IT-avdeling. Allsidighet og servicegrad er sentrale nøkkelord.

Vi kjøpte arbeidsplassen vår i 2016 fra Borg Svakstrøm. I dag eier 10 av de ansatte Borg ComIT, en solid bedrift og teknisk miljø med en årsomsetning på 40 millioner kroner, sier daglig leder Trond Fjelle.

Stabile forhold

Når kundene kommer inn døra og inn i lokalene på Tunejordet, vil de møte kontaktpersoner de kjenner igjen. Stabile forhold og en gjeng som stiller opp når det behøves gir fornøyde kunder som kommer igjen og igjen. Historien går helt tilbake til Borg Svakstrøm, som ble etablert i 1984. I dag eier de ansatte en IKT-bedrift med hektiske dager og dyktige operative folk i alle ledd.

Kompetanseområdene spenner over mye, men det handler i hovedsak om komplette løsninger innen rådgivning og design av IT løsninger, kommunikasjon, sikkerhet og audiovisuelt utstyr.

Få kan måle seg med breddekompetansen, noe de mange kundene vet å sette pris på. Kundene spenner fra enkeltpersonforetak til store nasjonale bedrifter. Det å være totalleverandør er nok det vi har søkelyset rettet mot, og vi løser temmelig mange oppgaver og problemer ute hos kundene, forteller Fjelle.

Dokumentert kunnskap

Bedriften har gullpartnerstatus hos Microsoft, en rekke andre godkjenninger og sertifiseringer på løsninger som blir levert. Borg ComIT har også et miljøfokus gjennom Miljøfyrtårn sertifisering.

Det er levert mange små og store IT- og kommunikasjonsløsninger, og bedriften er medlem av mobil-og IT-kjeden Mobit. Løsningene er ofte i samarbeid med Telenor, Nortel og Microsoft.

Utviklingen rundt mange av tjenestene Borg ComIT leverer, baserer seg på skytjenester. De tradisjonelle dataserverne installeres sjeldent lokalt hos kundene, nå lagres ofte kundenes dataløsninger sikkert i store datasentre. Likevel jobber konsulentene fortsatt endel ute, og er tilgjengelige for kunden.

IT, sikkerhet og kommunikasjonsløsninger er store forretningsområder hos oss. Det samme er møteromsløsninger, infoskjermer og videovegger, sier Henrik Martinsen.

De erfarne ansatte i bedriften gir kundene sine merverdi når de mange ulike tekniske løsningene bindes sammen gjennom gode integrasjoner.

 


Borg ComIT AS

  Ordfører Thorbjørnsens vei 3, 1711 Sarpsborg

  69 12 77 77

  www.borgcomit.no


 Her finner du oss


Klikk en emneknagg for å lese mer: