Drømmer du om ny jobb eller mer ansvar?

Er du en av dem som har hatt en karrieredrøm i mange år, men aldri helt klart å sette deg tilbake på skolebenken? Da er kanskje tiden inne for påfyll av faglig kompetanse.

I Fagskolen i Viken (ekstern lenke) er mulighetene mange, med korte og yrkesrettede studieløp på heltid, deltid og nett, som du kan studere ved siden av jobb og hektisk familieliv. – Er du permittert har vi flere studieløp som tar deg tilbake i arbeidslivet.

Dagens koronasituasjon gjør det enda viktigere å ha oppdatert kunnskap, ettersom arbeidsmarkedet er preget av usikkerhet. Med lang yrkeserfaring og en fagskoleutdanning vil du raskt bli attraktiv i dagens arbeidsmarked.

Muligens får du også en mer interessant jobb med høyere lønn. Jobber du innen tekniske fagområder har vi et bredt spekter av ingeniørstudier som kan gi deg et karriereløft og lederstillinger du drømmer om.

– Innen helse- og oppvekstfag, reiselivsfag, ledelsesfag og tekniske fag, har vi en rekke korte utdanningsløp som vil gi deg spisskompetanse som gjør at du kan få nye arbeidsoppgaver, mer ansvar eller nye stillinger.

 Følg med på våre nettsider, flere studier er under utvikling og vil tilbys fortløpende ved lokalt opptak gjennom året.

Nettstudier gir en fleksibel hverdag

 Vi har flere nettbaserte studietilbud som gjør studiehverdagen enda mer fleksibel. Studiene er lagt opp med samlinger og nettundervisning mellom samlingene. Hos oss vil du få et studiemiljø, selv om mye vil gjennomføres over nett. Enkelte studier er lagt opp som rene nettstudier uten samlinger. Les mer på våre nettsider.

Offentlig finansiert utdanning

 Utdanninger ved Fagskolen i Viken er "gratis". Vi er en offentlig fagskole eid av Viken fylkeskommune. Skolemateriell som bøker, kalkulator, pc, kopiering, osv. må du dekke selv. Enkelte nettstudier tilkommer det en studiekostnad. Alle våre studier er godkjent av NOKUT og gir rett til lån og stipend i Lånekassen.

– Målgruppen for våre studier

 Vi er utdanningsinstitusjonen for fagfolk! Har du fagbrev/svennebrev eller relevant yrkeserfaring - da kvalifiserer du til å bli student ved Fagskolen i Viken.

Kurstilbud

 Vi tilbyr flere kurs om du ønsker faglig påfyll, les mer på våre nettsider. Søknadsfristen er 20. april!

– Våre fagområder

– Finn mer informasjon om alle våre studier i studieveilederen.

Heltid | Deltid | Nett | Nettbasert


Fagskolen i Viken

  Fagskolen har 8 ordinære studiesteder i Viken.

  69 38 13 00

  www.fagskolen-viken.no

{/show}