Kreative totalpakker gir deg oppmerksomhet!

FREDRIKSTAD: De har samlet noen av Østfolds beste teknikere, eventmakere, designere, animatører, tekstforfattere og fotografer under samme tak, og hjelper næringslivet til å skreddersy unike multimediapakker som treffer.

Her tegner Prodok AS sponsoravtale med Sarpsborg 08. Thomas Andersen, markedssjef i Sarpsborg 08 og Erik Westlie i Prodok AS.
Her tegner Prodok AS sponsoravtale med Sarpsborg 08. Thomas Andersen, markedssjef i Sarpsborg 08 og Erik Westlie i Prodok AS.

De har samlet noen av Østfolds beste teknikere, eventmakere, designere, animatører, tekstforfattere og fotografer under samme tak, og hjelper næringslivet til å skreddersy unike multimediapakker som treffer.

Prodok har snart 25 års fartstid, og er i dag Østfolds største leverandør av ferdig installerte møteromsløsninger med skjerm, lyd og tilbehør, samt infoskjermer. Det store satsingsområdet er LED-flater. Større, digitale flater som installeres både ute og inne. Her er Samsung foretrukken leverandør på innendørsløsninger og danske Expromo på utendørsløsninger.

– Som Samsung Platinum-partner har vi de beste betingelsene på Samsung-skjermer i alle varianter og størrelser, sier Thomas Sohlberg.

Nå har de slått seg sammen med Showfabrikken for å levere markedets kanskje beste totalpakke innen opplevelse.

Visuelt og personlig

Sammen har de flyttet inn i flotte lokaler ved elvebredden på Rolvsøy. Her finner du, i tillegg til lydstudio, fotostudio og kontorer, et imponerende showrom med storskjermer spesialdesignet nettopp for å få ut næringslivets budskap på store digitale flater innendørs og utendørs. I showrommet er terskelen lav, her kan du bare svippe innom for å bli inspirert, sanse totalopplevelsen og ta en hyggelig prat over en kaffekopp med en av husets kreative sjeler.

– Det handler ikke om glorete, blinkende Las Vegas-skilt, men smarte digitale flater med innhold etter for eksempel sesong, kampanjer eller viktig informasjon som må ut. Levende bilder er bevist å være et opptil 70 prosent sterkere virkemiddel enn stillbilder. Med disse løsningene har du skilt der du enkelt kan få frem et spesifikt budskap, og forandre på det ved behov, forklarer Jørgen Dehn Jøms, pådriver og økonomiansvarlig.

Med egen serviceavdeling på huset er veien kort om noe skulle skje med utstyret.

Spesialdesignet innhold

I tillegg til å levere de digitale flatene, kan Prodok og Showfabrikken sammen gi deg innhold, være seg film, animasjon, lyd, tekst eller bilder. Alt du trenger under samme tak.

– Vi har egne animatører og 3D-designere. Samtidig har Showfabrikken en unik kompetanse på alt av lyd, lys, bilde, film, tekst og event, med eget profesjonelt musikkstudio og fagfolk bak spakene. Det gir oss muligheten til å skreddersy løsninger for hver enkelt bedrift, uansett hva behovet er, fortsetter kundeansvarlig Thomas Sohlberg.

Hjerte i Østfold

De har en takknemlig jobb. Stadig flere får øynene opp for at digitale flater er det som skal til for å nå ut. Det gjør at de fleste oppsøker dem, og de har kunder spredt over hele landet og langt over i Sverige.

– Vi har gjort jobber på Svalbard, gjør veldig mye i Oslo, men også en god del i Sverige. Samtidig ligger vi jo i hjertet av Østfold og gjør mye også her. For næringsliv, for idrett, kultur og stort sett alle bransjer. Og det er jo her hjertet vårt ligger, avslutter Bjørn Øyvind Bya.


Prodok AS

Tomteveien 47
1618 Fredrikstad

69 39 22 22

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.