Nytt offshoremagasin fra Østfold

SARPSBORG: I oktober sendes første utgave av Østfolds eget offshoremagasin «Utaskjærs» til samtlige bedrifter i offshore-, olje- og gassbransjen i Norge.

I god tid før Offshore Technology Days i Bergen kommer Østfolds første offshoremagasin ut. Nå er både salg og stoffproduksjon i gang.

– Responsen så langt har vært meget bra, sier prosjektleder Nils Petter Hauge ved Næringsliv i Østfold, som produserer det nye magasinet.

Han har så vidt kommet i gang med å besøke samtlige offshore-relaterte bedrifter i Østfold.

– Det er utrolig mange å nå ut til, og vi kartlegger markedet svært nitid, men de som likevel ikke skulle få en telefon eller et besøk fra oss kan bare ta kontakt, så kommer vi, sier Hauge.

– Tanken bak «Utaskjærs» er å profilere Østfold som noe annet enn et noe landbrukspreget tungindustrifylke. Det finnes utrolig mye moderne høyteknologisk virksomhet med svært god kompetanse i fylket vårt. Nå er det på tide å vise frem hele bredden og vise resten av landet hva østfoldbedriftene er gode for, sier Hauge.

«Utaskjærs» har tatt navnet sitt på bakgrunn av anbefalinger fra Norsk Språkråd. Dette er nemlig ikke et østfolduttrykk, men faktisk språkrådets norske versjon av det engelske ordet offshore.

– Samtidig er det så østfoldsk at det passer godt til et slikt magasin, sier Hauge.

Han legger til at magasinet adresseres og sendes ut til mottakerne i forbindelse med Offshore Technology Days i Bergen 14. til 16. oktober.


Viken Media AS

 Tuneveien 2, 1710 Sarpsborg

 69 35 40 90

 www.viken-media.noKlikk en emneknagg for å lese mer: