Odin gir deg kunnskap om nett og sosiale medier

HALDEN: Odin Media AS i Halden leverer analyser og rådgivning som gjør at du får oversikt og kontroll på både nettside og sosiale medier.

Daglig leder i Odin Media AS Geir Pettersen.

Odin Media AS i Halden leverer analyser og rådgivning som gjør at du får oversikt og kontroll på både nettside og sosiale medier.Slik kan du øke trafikken og dermed omsetningen i egen bedrift.

Odin Media har flere medarbeidere med spisskompetanse innenfor web-løsninger og digitale medier inkludert dataingeniør som håndterer de mest komplekse algoritmene som digitale flater bruker i dag.

- Vi har opparbeidet oss høy kompetanse på dette feltet og ser et stadig større behov for kunnskap hos næringslivet, sier daglig leder Geir Pettersen.

Han leder i utgangspunktet et tradisjonelt mediebyrå, men har sterkt fokus på nye verktøy og innovative løsninger, som kombinerer alt fra trykksaker til digitale kanaler inkludert videoreklame. Har du noen gang sett Allsang på Grensen på TV2, har du også fått med deg noe av det Odin Media leverer.

- Vi har vært samarbeidspartner helt siden 2010 og levert alt fra grafisk profil, pastillesker, plakater, roll-up, bannere, annonser, sponsorvegger, skilt, sanghefter, Access-kort, nyhetsbrev samt digitalt materiell til Facebook og nettside. Mye av det samme gjør vi nå for Opera Østfold som setter opp Tryllefløyten i år. Dette er krevende og sammensatte oppgaver som gjør at vi videreutvikler egen kompetanse i tillegg til at vi er godt vant til å bistå i prosjekter med høy intensitet og mange leveransepunkt innen gitte tidsfrister, sier Pettersen.

Fornøyd kunde

- Vi hadde lite fremgang i Sverige og Danmark da vi opererte under vårt tidligere navn, Betong Saging AS, sier driftssjef Remi Webjørnsen i Wirecut Nordic AS i Sarpsborg. Den 10 år gamle virksomheten leverte tilbud på flere jobber i utlandet, men fikk ikke napp.

- Vi kom i kontakt med Odin Media, og de ligger bak navnet, logoen, nettsiden og til og med designet på våre tilbud. Det har ført til at vi har fått flere større kontrakter i utlandet. Kostnaden med omprofilering har vi fått igjen mange ganger sier, Webjørnsen.

- Omprofilering er et av våre sterke fagområder, sier salgssjef og kommunikasjonsrådgiver Bente Storløkken i Odin Media.

- Føler du at bedriften trenger en ny profil og mer moderne fremtoning, gir vi gjerne råd og innspill om dette. Vi leverer alt du trenger fra logo og bildekor til nettside og Facebook-side. Alt på ett sted, sier Storløkken.

Verktøykasse

- Vår verktøykasse består av mange dyktige medarbeidere som bruker og utnytter en rekke ulike verktøy basert på hvilke behov og ønsker kundene har. Våre rådgivere har sin viktigste rolle i å ivareta kundenes behov og være rådgivere innenfor de rammer og krav som kundene stiller. Slik oppnår man best mulig resultat relatert til investeringen.

Løsninger fra Odin Media:

  • Strategi/rådgiving
  • Design og innhold (grafikk, tekst, bilder, animasjon, visuelt uttrykk)
  • Trykkproduksjoner (magasin, kataloger, foldere, plakater etc.)
  • Skilting og dekor (ute og inne)
  • Messeprodukter (roll-up, vegger, systemløsninger)
  • Digitale produksjoner (nettsider/nettbutikker, nyhetsbrev etc.)
  • Sosiale medier (Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram m.fl)
  • Digital annonsering (inkludert konto- administrasjon)
  • Videoreklame (Facebook, Youtube samt andre kanaler)
  • Analyser (SEO, web, digital kvalitet)