Smarttelt har alt av messemateriell

ÅRNES: Smarttelt på Årnes leverer oppblåsbare messetelt og et stort utvalg messe-materiell med lang levetid.

– I dag har vi alt fra små, nyetablerte virksomheter til store ASA og kraftselskaper som kunder, sier Vidar Nordseth.
– I dag har vi alt fra små, nyetablerte virksomheter til store ASA og kraftselskaper som kunder, sier Vidar Nordseth.

Smarttelt på Årnes leverer oppblåsbare messetelt og et stort utvalg messe-materiell med lang levetid. Med trykk direkte på polyesterduken, har materiellet unik kvalitet og lang levetid.

SmartGlobe heter de nye oppblåsbare teltene, som er en avansert konstruksjon, designet for å gi den oppmerksomheten dine produkter eller virksomhet fortjener. Teltet er bygd opp med utskiftbare deler som tak, vegger, markise og banner for at budskapet enkelt skal kunne tilpasses for anledningen.

Formen på taket er designet slik at den skal tåle det meste av dårlig vær, samtidig som teltet kan settes opp bortimot hvor som helst, enten det er et arrangement på fjellet eller på stranden. Teltet er testet for å motstå de mest ekstreme værforhold og har i tillegg mange praktiske fordeler som at det er raskt og enkelt å sette opp, har lav vekt og kompakt størrelse.

Teltets design tilpasses fullt etter ønske og det er ingen begrensninger på hverken design, mengde trykk eller farge.

Nytt messesystem

Smarttelt AS tilbyr et nytt messeseystem som består av SmartStands og messevegger i ulike former, fasonger og størrelser. I denne serien er det kun fantasien som setter grenser:

  • Komplette messestands
  • Enkeltstående rette vegger
  • Enkeltstående ovale, buede og slangeformede vegger
  • Lysbokser
  • Messevegger med lys
  • Landets største på kundelisten

Smarttelt har opparbeidet en bred kompetanse på messemateriell og messetelt med trykk, og har flere av landets største bedrifter på kundelisten.

– Viktige bruksområder for våre produkter som vi importerer selv er messer og arrangementer, men også i butikker eller andre steder der det ferdes folk og man vil profilere bedriften eller produktene. Det har skjedd mye med kvaliteten, ikke minst på grunn av LED-teknologien og de nye printmetodene.

– I dag limer vi ikke noe utenpå teltet, men trykker direkte på duken, for ikke å si i duken. Fargene varmes nemlig opp og presses inn i stoffet. Det gjør at trykken holder i årevis ved normalt bruk, sier daglig leder og gründer Vidar Nordseth i Smarttelt AS.

Garanterer at du blir fornøyd

Gjennom sin unike prisgaranti forsikrer Smarttelt at de vil matche konkurrerende priser, hvis kunden mot formodning skulle finne tilsvarende produkt av samme kvalitet til lavere pris.

– Våre PROFF+-rammer er så solide at vi gir deg utvidet produktgaranti på 3 år for material- og produksjonsfeil. I tillegg gir vi deg også 3 års garanti mot sterk missfarging forårsaket av sollys på trykket materiale etter normalt bruk og i overensstemmelse med vår veiledning. For øvrige produkter gjelder vanlig kjøpsgaranti på 1 år.

Omfattende produktkatalog

Vidar Nordseth har mange års erfaring med messetelt og annet messe- og utstillingsmateriell. Han startet for syv år siden og kom ved en tilfeldighet over messetelt med den unike trykkteknologien.

– Jeg tenke at dette vil komme til Norge om kort tid, og da skal jeg være på banen. Det var starten på Smarttelt, som nå har slått skikkelig an i markedet, sier Nordseth, som har fått ferdig en omfattende produktkatalog med totalt sett nærmere 2.000 varelinjer.

– I dag har vi alt fra små, nyetablerte virksomheter til store ASA og kraftselskaper som kunder. Uansett størrelse får de samme service og samme raske levering.


Smarttelt AS

Runnivegen 41
2150 Årnes

63 90 04 00

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

www.smarttelt.noKlikk en emneknagg for å lese mer: