Viken Media med ny kreativ leder

Etter påske startet Jeanette Hansen opp som ny kreativ leder og art director i Viken Media. – Dette vil bidra til at vi kan tilby våre mange kunder flere kreative tjenester og en ny type kompetanse, sier daglig leder Per-Kr. Aasen.

Jeanette Hansen har nylig tatt plass som ny kreativ leder/ad i Viken Media.

Jeanette har drevet sin egen virksomhet Mood Grafisk Design i 14 år med gode resultater. Årsakene til at hun nå valgte en annen vei er flere.

- For det første har jeg drevet virksomheten alene i mange år og hadde lyst til å jobbe i et fellesskap. Da forespørselen om å starte i ny lederstilling kom, brukte jeg ikke lang tid på å bestemme meg. Dette passer som hånd i hanske, sier hun.

Bredt grafisk tilbud

Mood Grafisk Design har i alle år levert grafisk produksjon av en rekke bøker i Østfold. I tillegg har Mood hatt faste oppdrag med produksjon av informasjonsskilt, årsrapporter, annonser og magasiner. Viken Media vil nå tilby disse produktene med en rutinert kreativ leder ved roret.

- Det er en stor fordel for oss å få inn en så rutinert person, som i tillegg har drevet egen virksomhet og kjenner de utfordringene en mindre bedrift kan støte på. Derfor vil hun også fungere som stedfortreder for daglig leder i Viken Media. Vi har store forventninger til den effekten ansettelsen vil ha på resten av bedriften.

Regionens næringslivskanal

Produktene og kompetansen Jeanette Hansen tar med seg inn i selskapet er bare starten på en betydelig utvidelse av produktspekteret i Viken Media. Arbeidet med å etablere en digital løsning for annonsering og bedriftspresentasjon er i full gang, og man regner med at løsningen vil være i gang nærmere sommeren.

- Det vil være en løsning for de bedriftene som ikke ønsker å være til stede i papirmedier, men også for de mange tusen kunder som har presentert seg i Magasinet Næringsliv gjennom mer enn 20 år. Dette vil være et fint tilskudd for alle. Ikke minst vil prisen være så overkommelig at den ikke bør diskvalifisere noen bedrifter fra å være synlig i regionens eneste næringslivskanal som når ut til totalt 42 000 bedrifter i Østfold, Akershus og Buskerud, sier Per-Kr. Aasen.