Viktig TV-avtale for Spartas partnere

SARPSBORG: Norsk Topphockey, Norges Ishockeyforbund og TV2 har blitt enige om en avtale for eksklusiv visning av GET-ligaen på TV2.

Salgssjef Mats Weberg og daglig leder Daniel Björnberg i Sparta har stor tro på at den nye TV-avtalen blir virkningsfull også for deres samarbeidspartnere.
Salgssjef Mats Weberg og daglig leder Daniel Björnberg i Sparta har stor tro på at den nye TV-avtalen blir virkningsfull også for deres samarbeidspartnere.

Norsk Topphockey, Norges Ishockeyforbund og TV2 har blitt enige om en avtale for eksklusiv visning av GET-ligaen på TV2. Det betyr at samtlige kamper, fra både serie- og sluttspill, vil vises på TV2s flater de neste seks årene.

– Det er selvsagt positivt at avtalen nå er i havn, sier daglig leder Daniel Björnberg i Sparta.

– Slik vi ser det viser avtalen at norsk hockey er mer verdt enn den var sist. Vi er glade for å se at det nå er signert en seksårsavtale og at TV2 bygger videre på produktet, forteller Björnberg.

Bedre profilering

– TV2 kjenner ligaen og har bygget seg opp mye erfaring. Sånn jeg ser det, er det klart det beste valget. Jeg håper TV-avtalen kan ytterligere steg fra tidligere sesonger, sier markedssjef Mats Weberg.

Mats Weberg påpeker også at TV-avtalen vil hjelpe synligheten av Spartas samarbeidspartnere.

– På grunn av at alle kampene skal sendes og at det blir flere kameraer på hver kamp, er denne avtalen med på å øke profileringsverdien hos våre samarbeidspartnere, sier Weberg.

Nærmere 300 kamper

TV2 vil vise tilsammen opptil 270 kamper i året på TV2-kanalene og på TV 2 Sumo.

– Avtalen sikrer supporterne mulighet til å følge sitt lag i alle kamper via sendinger med stadig bedre kvalitet. I tillegg til stort volum på TV2 Sumo, vil de utvalgte, ukentlige TV-kampene markere et nytt toppnivå i produksjonene, sier sportsredaktør Vegard Jansen Hagen i TV2 i en pressemelding.

Mye til klubbene

– TV2 har stor tro på norsk ishockey. Derfor tør vi også satse langsiktig med en avtale på hele  seks år. Det gjør oss mulighet til å bygge et sterkt produkt sammen med klubbene og forbundet, sier Jansen Hagen.


Sparta Sport AS

Sarpsborgveien 10
1711 Sarpsborg

Tlf. 472 84 001