Atlas Copco er ledende på kraftteknikk

Atlas Copco Power Technique er den desiderte markedslederen i Norge av produkter og teknologi innenfor luft-, kraft- og flyteløsninger.

Atlas Copco Power Techniques salgssjef Jon-Andreas Ellefsen gleder seg over den gode responsen de får i det norske markedet. - Alle våre transportable maskiner er i henhold til utslippsnormen Stage V, understreker han.

Atlas Copco Power Technique er den desiderte markedslederen i Norge av produkter og teknologi innenfor luft-, kraft- og flyteløsninger.

Det er tre hovedårsaker til den sterke posisjonen, mener salgssjef Jon-Andreas Ellefsen:

* De beste og mest miljøvennlige produktene på markedet

* Den beste servicen

* Dyktige og dedikerte forhandlere og ansatte

Atlas Copco Power Technique er en del av det globale industriselskapet Atlas Copco, som ble grunnlagt i 1873 i Stockholm. Atlas Copco har vært etablert i Norge siden 1916.  Konsernet sysselsetter rundt 39.000 ansatte, har kunder i mer enn 180 land og leverer markedsledende produkter, teknologi, løsninger og tjenester som bidrar til å gi kundene pålitelig drift, optimalisert produktivitet, reduserte kostnader og reduserte CO2-utslipp.

- Å kunne ha et så stort selskap i ryggen, gir stor trygghet for både sluttbrukerne og forhandlerne våre. Det gir oss kraft til å kunne være i forkant av produktutviklingen og etterspørselen, samt å betjene markedet på den beste måten. I sum gir det bærekraftig verdi til våre kunder, sier Ellefsen.

AC Power Technique holder hus i nye lokaler i Vestby, hvor de er samlokalisert med de øvrige forretningsområdene til Atlas Copco i Norge. I porteføljen inngår mobile kompressorer, generatorer, dreneringspumper, utstyr for lett konstruksjon og riving, lystårn, transportabelt spesialutstyr og energilagresystemer. Selskapet er kjent for å være en ledende leverandører av mobile løsninger.

Redusert klimapåvirkning i fokus

Produktbredden er enorm, og anvendelsesområdene strekker seg fra slaghammere og pneumatiske støvsugere til de største kompressorer og generatorer. Hele maskinparken kan overvåkes og administreres eksternt gjennom det intelligente telematikk-systemet «FleetLink». Det skaper en mer produktiv maskinpark som kan administreres proaktivt, slik at du sparer verdifull tid og penger.

Ellefsen trekker samtidig fram den revolusjonen produktene har vært gjennom de siste årene når det gjelder energioptimalisering og redusering av partikkelutslipp – som gir lavere driftskostnader, reduserte livssykluskostnader og ikke minst et bidrag til bedre klima.

- Miljøfokuset er en del av vårt DNA, og det er kontinuerlig fokus på å utvikle «grønne» maskiner.  Atlas Copco har derfor lenge vært klar over at innføringen av utslippsnormen «Stage V», og der noen leverandører har slitt med å akseptere virkningen av ny motorarkitektur på produktene de tilbyr, har Atlas Copco sett på det som en katalysator for teknologisk utvikling innenfor drivstoffteknologi som batteridrevne og elektrisk drevne løsninger. Resultatet er for eksempel en ny generasjon kompressorer som går på strøm, et område hvor etterspørselen er stor nå som det norske samfunnet tilpasser seg et bedre miljø i fremtiden.

Håndplukkede forhandlere

Produktene selges i all hovedsak gjennom håndplukkede forhandlere landet over, og salgssjefen nøler ikke med å gi dem mye av æren for suksessen.

- De har det rette fokuset ved å promotere våre produkter og tilegne seg mest mulig kompetanse, og er vår forlengede arm ut til markedet.

Å være nær sluttkunden, er en annen, viktig del av Atlas Copcos konsept. Av de 85 ansatte i Atlas Copco Norge, er nær halvparten av dem ute i feltet for service og oppfølging.

- Også våre forhandlere er en viktig del av vårt serviceapparat. Ingen er bedre enn oss på service, vedlikehold og ettersyn!


Atlas Copco Power Technique Nordic

Svarthagsveien 8, 1543 Vestby

  64 87 22 00

  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  www.atlascopco.com/nb-no

{/show}