BP Industrigass åpnet ny butikk med gass og sveiseteknisk utstyr

Etter 30 års erfaring med salg av gass og sveiseteknisk utstyr, valgte Bjørn Terje Pettersen å starte egen virksomhet i 2021. Nylig åpnet han ny butikk på Åkebergmosen i Råde.

Bjørn Terje og Petter Pettersen i BP Industrigass.

Å etablere egen virksomhet kan ofte oppleves som en trang fødsel for mange. Det uttrykket holder knapt for 55 -åringen fra Grålum, som ble rammet av hjerneblødning bare tre uker etter at han overtok agenturet for Air Liquide. Da var ikke engang det nye firmaet ferdig registrert. Etter ett års sykefravær var han tilbake på jobb igjen, og nå ser han bare fremover. Planene er offensive.

- Ja, det ble en tøff start, men takket være tre hjelpsomme sønner som alle bidro i oppstartsfasen, har vi klart å etablere oss, forteller Bjørn Terje. Yngstemann Petter kom til og med hjem fra markeds- og økonomistudier i London for å hjelpe til, og han har valgt å bli i bedriften en stund til. Studiene er satt litt på vent, men skal etter planen fullføres om ikke lenge.

BP Industrigass har som mål å bli en foretrukken leverandør av både gass og sveiseutstyr i Østfold og Follo. Så langt har responsen vært god, og mange av Pettersens tidligere kunder har valgt BP Industrigass som leverandør, eller samarbeidspartner, som Bjørn Terje selv velger å kalle det.

- Vi ønsker å være en partner for å styrke forholdet og stimulere til gode løsninger. V i skal utvikle næringen i samarbeid med både kunder og leverandører, understreker Bjørn Terje.

BP Industrigass hadde i utgangspunktet planer om kun å forhandle gass til verksteder og industrien i regionen, men etterspørsel etter apparater og utstyr førte til at dette også ble en del av sortimentet. Nå er den nye butikken velfylt med sveiseapparter i alle prisklasser, samt deler og utstyr til disse. Her finner man produkter fra kjente leverandører som Fronius, Hyundai, Tyrolit, iTec og AlBee for eksempel. Bedriften har knyttet til seg mange av de største leverandørene på sveiseutstyr i Norge.

- For å lykkes i bransjen har vi satset på å være best når det gjelder nærhet og service. Vi har egne biler og kjører ut til kunden nær sagt når som helst på døgnet, om det skulle være behov for det. Ved å være små og nære opparbeider vi en lojalitet som er viktig å ha med seg. Det er et langsiktig arbeid å skaffe nye kunder, og det meste lønnsomme er å beholde de man har gjennom godt samarbeid.

- Østfold er et veldig fint fylke å drive i, og det er mange stålbedrifter i regionen. Beliggenheten i umiddelbar nærhet til E6 mellom Sarpsborg og Moss er perfekt.


BP Industrigass AS

 Åkebergmosen 2, 1640 Råde
  944 54 545
  bpindustrigass.no

{/show}