Containere kan brukes til alt

NESODDEN: Container Norway Utleie selger og leier ut i alle størrelser til all slags bruk, enten du trenger lager, kontor eller transport.

Øyvind Degnes sørger for at ansatte trives på jobb når de elger og leier ut containere over hele landet. Det merker kundene også, og veksten er på formidabel 20 prosent i året.
Øyvind Degnes sørger for at ansatte trives på jobb når de elger og leier ut containere over hele landet. Det merker kundene også, og veksten er på formidabel 20 prosent i året.

Container Norway Utleie er en av de store på containerutleie i Norge. Sammen med datterselskapet både selger og leier konsernet ut containere i alle størrelser til all slags bruk, enten du trenger lager, kontor eller transport.

Forsvaret, brannvesenet og de fleste bransjer i privat næringsliv er kunder hos Container Norway, som er en av tre store aktører i Norge. Fra sine idylliske kontorer på Fjellstrand utenfor Oslo styrer de ansatte containere i alle retninger i Norge. Noen skal leies ut kortvarig, andre igjen skal på langtidsleie, noen skal innredes eller klargjøres på andre måter og noen skal selges som de står. I dag har utleiedelen av virksomheten ca. 2 000 containere på alle kanter av landet.

Trivelig på jobb

- Det var en tilfeldig ordre til forsvaret som gjorde at vi startet containervirksomheten i 1994. Selv har jeg vært med fra startet som daglig leder og en av hovedeierne, sier Øyvind Degnes som sitter på toppen av morselskapet Container Utleie og de tre selskapene under, Container Norway AS, Pallebua AS og Drammen Shipping AS.

Han har ambisjoner om å drive en virksomhet som er seriøs, kundevennlig og trivelig å jobbe i.

– Det er min ambisjon at vi skal ha det hyggelig på jobb. Jeg vil at ansatte skal trives, og det tror jeg de gjør. Det merker kundene også, sier Degnes.

Konkurransedyktige priser

At det er mulig å ha suksess med en slik oppskrift er han selv et levende eksempel på. Selskapene har samlet hatt en stabil og stor vekst i mange.

– Vi vokser ca. 20 prosent hvert år, noe som ser ut til å fortsette. Det er et stort behov for containere, og bruksområdene blir stadig flere. Produktene blir produsert i utlandet ved fabrikker tilpasset containerproduksjon, hovedsakelig i Kina.

På denne måten får vi produkter med priser og kvalitet som er svært konkurransedyktige. Selv om standardenheter er vår spesialitet, kan vi også tilby produksjon av spesialenheter, dersom det ikke finnes modeller i vårt standardsortiment.

Verneverdig hjemmeside?

Container Norway Utleie sitter klar med alle typer containere: 8’–10’–20’–40’ ISO og lagercontainere, isolerte containere for kalde vinternetter, samt kjøle-/frysecontainere for varme sommerdager. Hyller, el-opplegg, lys og varme monteres etter behov.

– Vi har en hjemmeside som snart er verneverdig, og de som trenger containere må gjerne ringe oss direkte. Vi elsker å snakke med kundene, og da får vi alltid til en god avtale for begge parter, sier Øyvind Degnes.


Container Norway AS

Nesodden Marinepark
Svestadveien 27
1458 Fjellstrand

66 96 55 20

www.container-norway.noKlikk en emneknagg for å lese mer: