EMS satser i Østfold og Follo

Bilde av Lars Thomas Kihle foran anleggsmaskiner.
Lars Thomas Kihle er ansatt som distriktssjef hos EMS Norge og har etablert base på Kampenes industriområde i Sarpsborg. Her er også en rekke anleggsmaskiner utstilt.

Med de ledende anleggsmaskinprodusentene Hyundai og Takeuchi i porteføljen, har forhandleren EMS blinket ut Østfold, Oslo sør og Follo som nye satsingsområder.

Med de ledende anleggsmaskinprodusentene Hyundai og Takeuchi i porteføljen, har forhandleren EMS blinket ut Østfold, Oslo sør og Follo som nye satsingsområder.

Lars Thomas Kihle er ansatt som distriktssjef og har etablert base på Kampenes industriområde i Sarpsborg.

– Vi tilbyr markedets bredeste sortiment av kvalitetsmaskiner innen hjullastere, belte- og hjuldumpere og gravere i alle størrelser. I tillegg har vi et stort utvalg av demoleringsutstyr, forteller han. 

Thomas er oppvokst på en gård i Degernes og fikk således raskt lidenskap for anleggsmaskiner. I voksen alder har han jobbet både innenfor bilsalg og anleggsmaskiner, og har for lengst opparbeidet seg et solid nettverk i regionen. Nå gleder han seg stort over å kunne tilby noen av de mest effektive, driftssikre og prisgunstige motoriserte redskapene som finnes på markedet.

– Vi er i gang med å rigge oss til i lokalene her på Kampenes, hvor vi vil ha et utvalg av anleggsmaskiner tilgjengelig og kan utføre klargjøring og service. I tillegg har vi flere store demomaskiner ute på anlegg. Det er svært stor byggeaktivitet innenfor mitt nedslagsfelt, og interessen for hva vi kan tilby er allerede stor. 

– De aller fleste kjenner til merkevarene Hyundai og Takeuchi og vet at de får høy kvalitet og svært driftssikre maskiner. I tillegg har maskinene høy annenhåndsverdi. Så dette er jeg sikker på vil bli veldig bra! 

Komplette løsninger

EMS sin forretningsidé er å tilby komplette løsninger for anleggsmaskiner; fra valg av maskin og finansiering til service og reservedeler – og gjennom det være den beste partneren for maskinentreprenøren og førerne der de er representert.

Nettopp å være en lønnsom partner for sine kunder, ligger dypt forankret i EMS sin filosofi. Her skal det være lett å være kunde, understreker Kihle. 

– Vi skal gjøre det enkelt å velge rett maskin til rett pris, det skal være enkelt å finansiere, enkelt å bruke, enkelt å få hjelp, enkelt å selge - og det skal være enkelt å nå oss.

Miljø i fokus

Å redusere klimaavtrykket er høyt flagget hos EMS, som også er en vesentlig driver for å etablere seg nærmere kundene. Det faller godt inn i DNA-et til de utvalgte maskinleverandørene. 

– Ja, både Hyundai og Takeuchi har sterkt fokus på miljøet når de utvikler maskiner. Mange av de mindre modellene er basert på elektrisitet, mens Hyundai-konsernet nå er i full gang med å utvikle tunge gravemaskiner basert på hydrogen – da det passer bedre for tungt utstyr. I tillegg slipper man dødtid for maskinen gjennom lading, og man unngår å belaste et allerede overbelastet strømnett. Hydrogen er helt fri for skadelig utslipp, og jeg er ikke i tvil om at hydrogendrevne anleggsmaskiner vil bli en standard om noen år.

– Også Takeuchi er svært innovativ i tankegangen, som eksempelvis maskinene med sideforskyvbar bom (STS) og kort hekk er et godt eksempel på.  Og har du en Hyundai- eller Takeuchi-maskin fra før, kan vi ta den i innbytte når du skal oppgradere til en ny modell, legger han til. 

Høy oppetid

Distriktssjefen trekker også fram serviceapparatet som en viktig del av selskapets styrke, og som utgjør en stor trygghet for kundene. For at maskinen skal være i topp stand, behøves naturligvis regelbundet service og forebyggende vedlikehold. 

Servicen utføres alltid av kompetente teknikere av egne eller av EMS-autoriserte servicepartnere, og sørger for at maskinene fungere best mulig på alle aspekter: Miljømessig, økonomisk og funksjonelt. 

– Bare å ta kontakt

– Nå handler det om å fortelle markedet om at vi har etablert oss i regionen og henvende oss til de aktuelle bransjene. Vi vil også være synlig under årets landbruksmesse «Markens Grøde» i Rakkestad 12.–14. august, men det er bare å ta kontakt allerede nå om du ønsker en prat om hva vi kan tilby!


EMS Norge Dist. Oslo Sør/Østfold

  Torvlia 1, Borgenhaugen

  959 94 229

  www.emsg.no


 Her finner du oss


Klikk en emneknagg for å lese mer: