Hjelper de fleste med det meste - også James Bond

Aurskog-Høland Bygdeservice tilbyr kortreist arbeidskraft, kompetanse, utstyr og tjenester på de aller fleste områder. 

Hele gjengen foran bygget f.v Magnus Berg, René Saxrud, Cato Lunde(bak), Hilde Øverby med Albert på armen, Jan Thore Røen, Kristine Litsheim og Sven-Erik Rosmo.
Hele gjengen foran bygget f.v Magnus Berg, René Saxrud, Cato Lunde(bak), Hilde Øverby med Albert på armen, Jan Thore Røen, Kristine Litsheim og Sven-Erik Rosmo.

Aurskog-Høland Bygdeservice tilbyr kortreist arbeidskraft, kompetanse, utstyr og tjenester på de aller fleste områder. I tillegg har de en franchiseavtale med Ramirent som har åpnet egen Ramirent-avdeling i samme bygg. Alt finner du i hjertet av Bjørkelangen Næringspark.

Bjørkelangen er et område i rask vekst. Midt i hjertet finner du sameiet Aurskog Høland Bygdeservice SA, eid av mange forskjellige selvstendige næringsdrivende som er eksperter på sine områder, som linjerydding, trefelling, gårdsdrift, graving, bemanning, vintervedlikehold, utleie av utstyr og mye, mye mer.

– Vår visjon er å kunne hjelpe de fleste med det meste, sier Hilde Øverby, daglig leder. - Vi skal tilby trygge tjenester og gode leveranser til riktig pris, og vi skal tilby våre selvstendig næringsdrivende et verdifullt nettverk, et større marked og stordriftsfordeler ved å være eiere hos oss. Vi driver jo med det eierne våre kan, og det er veldig mye! Vår oppgave er å omsette kompetansen og kapasiteten på vegne av eierne. Vi sikrer lokale arbeidsplasser ved å koble arbeidskraft og verdifulle tjenester til nærmiljøet og et større marked. Gjennom oss får du riktig type utstyr og kompetanse til den jobben du skal utføre, nærmest uansett hvilken type jobb som skal utføres. Vi har et stort nettverk, så om vi ikke har det selv kan vi hente inn kompetansen.

Samarbeid med Ramirent

Ramirent er Norges ledende aktør innen utleie av maskiner og utstyr. Kundene strekker seg fra privatkunder til store entreprenører innen blant annet bygg- og anleggsbransjen, industri, offentlig sektor og privatmarkedet.

– Vi har etablert oss på Bjørkelangen, gjennom Aurskog Høland Bygdeservice SA, fordi vi har tro på området og ønsker å øke tilgjengeligheten for eksisterende og nye potensielle kunder. Vårt mål er å være et førstevalg for alt fra privatkunder til små og store bedrifter der de holder til. Og ved å være lokalt representert ved Bygdeservice og ha en samarbeidsavtale i bunn drar vi gjensidig nytte av hverandre. Samtidig er det en stor fordel for kundene som kan få alt på ett sted, forklarer Magnus Berg, Customer Center Support Manager i Ramirent.

Reddet James Bond  med Krinnerskrue

Gjennom datterselskapet QPS Trading er de Norges eneste godkjente importør og leverandør av Krinner-skruen, produsert i Tyskland.

– Krinnerskruen er spesialtilpasset bygg- og anleggsbransjen og gir et støpefritt fundament uten betong. Det er miljøvennlig og effektivt med livstidsgaranti samtidig som den enkelt skrus opp og kan brukes igjen, og passer perfekt til modulbygg, skilt, støyskjermer, terrasser med mer. En terrasse kan man fint monteres selv. Ved større jobber er det vi som utfører monteringen, forteller Driftsleder Jan Thore Røen. Ikke minst reddet skruen en del av filminnspillingen til selveste James Bond!

– For en av scenene til den siste James Bond-filmen hadde de satt opp en hytte i en myr i Nittedal. Den var i ferd med å synke, noe som ville vært katastrofalt for innspillingen, og ikke minst kostbart. Vi fikk skrudd ned flere Krinner-skruer i myra og jekket opp hytta så de fikk filmet de nødvendige scenene, smiler Røen.

Varmesystemer og fugetjenester

Gjennom datterselskapet Quality Products & Services (QPS) , avdeling Varmesystemer yter de service, vedlikehold av Stiebel Eltron og har partneravtale med Thermia Norge AS på salg av nye varmesystemer.

– Det er lovbestemt at 40% av all varme i bolig skal være av fornybar energi, tilsvarende i næringsbygg er 60%. Det finnes 15.000-20.000 oljeanlegg enda som skulle vært utfaset innen 31.12.2019, så det er et stort marked. Vi leverer bergvarme med opptil 1.400 KW og har også fått en servicepartneravtale på eldre Thermiapumper av Thermia Norge AS. Alle varmesystem bør ha jevnlig service, ellers går kapasiteten ned og levetiden forkortes, utdyper Rune Saxrud, prosjektansvarlig for Thermia. Både Saxrud og QPS har alle nødvendige sertifiseringer, og drevet med varmepumper i over 20 år.

QPS tilbyr også fuging av asfaltsprekker og betong på flyplasser, trikkeskinner, vei og driftsbygninger.  I disse dager fuger de kyllinghus for å redusere smitterisiko og lette renhold.

Har nesten alt - og skaffer resten

Det er nesten ikke den ting Aurskog Høland Bygdeservice SA ikke kan hjelpe deg med. Her får du propandrevet ugressbrenner som fjerner alt av ugress langs fortauskanter på gårdsplass og langs veier og ellers alt av håndverkstjenester og vaktmestertjenester. Hjem og fritid er heller ikke glemt;

Hverdagen for de fleste blir stadig mer travel. Derfor tilbyr vi også hjelp til hjemmet i form av vaskehjelp, matlaging, maling, måking, hagearbeid og hva ellers du skulle trenge i hverdagen.

Med sitt store og innholdsrike nettverk kan de mest sannsynlig skaffe det du trenger, om de ikke allerede har det i sameiet.  


Aurskog-Høland Bygdeservice SA

  Serviceveien 5, 1940 Bjørkelangen

  63 85 65 95

  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  www.ahbygdeservice.noKlikk en emneknagg for å lese mer: