Nomi-Tek satser på service

Jean Robert (tv) og Kjell Arne Søvde har lagt betydelige ressurser i det nye serviceverkstedet.

Nomi-Tek AS har benyttet den siste tiden godt. Nå tilbyr de kundene sine komplett serviceoppfølging i splitter nytt verksted.

Nomi-Tek AS har benyttet den siste tiden godt. Nå tilbyr de kundene sine komplett serviceoppfølging i splitter nytt verksted.

Man føler seg nesten hensatt til legekontoret når man kommer innenfor de høye garasjeportene hos Nomi-Tek i Nordre Frogn. Det splitter nye verkstedet er klinisk rent og godt opplyst. Den røde innredningen gir kontrast til alt det hvite. På toppen av det hele er far og sønn Søvde kledd i hvite t-skjorter. Det er nesten så man rekker ut tunga og sier aaah.

-    Sjåførene gir som regel klar beskjed om at de ikke vil ha sko inn i førerhuset når de leverer doningen på service. Med tanke på hva de håndterer og hvilke miljøer de arbeider i er de nesten oppsiktsvekkende opptatt av å holde bilene rene. Det sier Jean Robert Søvde, som snart overtar rollen som daglig leder fra faren sin, Kjell Arne. De to er rørende enige om at grepet med å satse på service var en naturlig videreutvikling av familiebedriften de har drevet siden 2004. Nomi-Tek leverer suge- og spylebiler i tillegg til utstyr for rørinspeksjon. Alle påbygg kommer fra velrenommerte produsenter og skreddersys etter kundens ønsker og behov.

Totaltilbud

De siste 15 årene har Nomi-Tek hatt avtale med et annet verksted om utføring av service og vedlikehold av påbyggene de selger. Når de nå har bygget om lokalene sine kan de enkelt tilby servicen på bilene de selger selv. Service av påbyggene dreier seg som regel om smurning og utskiftning av slitedeler og erfaringen er at alle som kjøper påbygg av Nomi-Tek velger å utføre servicen der også.

-    Har vi god tid sørger vi gjerne for at bilen får en god runde med såpe og vann før de henter den, sier Kjell Arne, som nå ser frem til å sende ansvaret for bedriften videre til sønnen Jean Robert. Selv håper han å få bidra videre i firmaet, men da på helt andre områder.

-    Jeg har «søkt» om å få hente biler hos fabrikkene vi samarbeider med rundt omkring i Europa. Det passer fint for en voksen mann, ler Kjell Arne mens Jean Robert mer enn antyder at dette er en rolle som vil kunne passe senior godt og være nyttig for ivaretakelsen av Nomi-Teks kunder i leveringsprosessen. Med det nye serviceverkstedet på plass har Nomi-Tek hånda på rattet i hele salgs- og ettermarkedsfasen.

Utvikling

De nye verkstedfasilitetene gir også muligheter for produktutvikling. Når vi er innom legges siste hånd på et høytrykksaggregat som skal monteres i en elektrisk Volkswagen Crafter. Bilen skal benyttes av et firma i Oslo som har mange kunder i sentrumsområdet.

-    Dette er den første el-bilen vi utruster, men det passer fint nå som vi har blitt sertifisert som Miljøfyrtårn, sier Jean Robert, og forklarer at sertifiseringen foregikk i nært samarbeid med Grønn Jobb. Enn så lenge våger ikke far og sønn Søvde å spekulere for mye i hva sertifiseringen vil innebære i praksis, men stadig oftere ser de at kunder legger vekt på miljøfaktoren når de innhenter tilbud på nye biler.

-    Å gjennomgå miljøsertifisering føltes som et naturlig skritt å ta ettersom vi selger produktene våre i en bransje som har et stadig sterkere miljøfokus. Det ønsker vi selvsagt å være med på å underbygge, sier far og sønn Søvde.


Firmanavn

  Bølerveien 13, 1455 Nordre Frogn

  66 96 00 00

  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  www.nomi-tek.no


 Her finner du oss


Klikk en emneknagg for å lese mer: