På tide å forberede seg for vinteren

Har du sjekket alle tanker, ventiler, koblinger og brennere etter fjorårets vintersesong? Hvis ikke er det på høy tid nå. Gjør rent og gjør klart, så slipper du å ergre deg over at ting ikke fungerer når du har behov for det.

Har du sjekket alle tanker, ventiler, koblinger og brennere etter fjorårets vintersesong? Hvis ikke er det på høy tid nå. Gjør rent og gjør klart, så slipper du å ergre deg over at ting ikke fungerer når du har behov for det.

– Har man kjøretøy og maskiner i gang i vinterhalvåret og fyller fra eget tankanlegg, er det også viktig å sjekke at man ikke har tankene fulle av feil type diesel. Det er viktig å fylle på med vinterdiesel så ikke maskinene stopper i den kalde årstida, sier daglig leder i Olje- og Gassenteret i Rakkestad, Magne Solbrække.

Alle typer tanker

Mye kan skje med tankanlegg og fyringssystemer som står uten å bli brukt i et halvt år, og det blir fort ventetid på både deler og service hvis alle bestiller samtidig. Olje- og Gassenteret har som alltid det meste på lager, enten det dreier seg om pumper, slanger eller flere typer tanker. De leverer både lager- og transporttanker i en rekke størrelser.

Diesel, propan, parafin, bio

 Vi har også fylt opp lagrene med det vi regner med kundene trenger av kjemi og smøreoljer. Det er jo ikke bare ting som skal tas i bruk etter flere måneders pause, det gjelder også å klargjøre maskiner som skal parkeres for vinteren. Grundig rengjøring, kontroll og ettersyn på alle vitale deler kan lønne seg, sier daglig leder Magne Solbrække i Olje- og Gassenteret. Han legger til at de også leverer til privatpersoner, og at det kan lønne seg å bestille nå, enten det er diesel, parafin, propan eller bio-produkter.

Trygt å handle

Der fortsatt trygt å besøke Olje- og Gassenteret og Rakkestad Sogneselskap, som holder til å samme næringsbygg i Sagveien. Begge bedriftene har tatt smittevern på alvor, og det har ikke vært noen tilfeller blant de ansatte eller deres nærmeste så langt.

– Vi har montert automatiske spritdispensere på strategiske steder, og hvis våre kunder er flinke til å bruke dette, er risikoen for smitte svært lav. Vi tar også alle forholdsregler når vi er ute hos våre kunder.


Olje- og Gassenteret AS

  Sagveien 8, 1890 Rakkestad

  69 22 70 70

  

{/show}