Rototilt tar store markedsandeler i Norge

Daglig leder i Rototilt Norge AS Hans Ronald Hohlweg ble selv litt overrasket over den store interessen for Rototilt QuickChange i Norge. For tiden selges en større andel systemer med QuickChange i Norge enn i produksjonslandet Sverige.

Rototilt Norge har tatt betydelige markedsandeler det siste året, og veksten fortsetter.

Rototilt Norge har tatt betydelige markedsandeler det siste året, og veksten fortsetter. Rototilt QuickChange er en av de store suksessproduktene bak fremgangen.

Rototilt QuickChange er et helautomatisk hurtigkoblingssystem for tiltrotatorer, maskinfester og redskap. Systemet ble lansert i april 2020 og salget kom umiddelbart i gang, men har tatt helt av i Norge i 2021.

De første leveransene av komplette QuickChange-systemer ble gjort via maskingrossister i fjor sommer.

Behagelig og effektivt

- Det skjedde ikke så mye mer enn det i 2020, siden vi på grunn av innreiserestriksjonene, ikke kunne bruke den ekspertisen fra Sverige som vi trengte ved introduksjonen, men i år har vi hatt en kraftig økning. Stadig flere velger QuickChange på sine gravemaskiner. Faktisk er det en større andel som kjøper QuickChange til sin tiltrotator i Norge enn i Sverige for tiden og trenden er klar; dette produktet vil bli enda større i fremtiden, sier administrerende direktør i Rototilt Norge Hans Ronald Hohlweg. Han forstår kundene godt.

- Det er jo et system som gjør arbeidsdagen både mer behagelig og ikke minst mer effektiv, spesielt for de som jobber på prosjekter der man er avhengig av å bytte redskap ofte. Rivningsentreprenører er blant de som har stor nytte av QuickChange. 

Stor sikkerhet

Rototilt hadde en stor fordel da de lanserte QuickChange som sin egen løsning i 2020. Nå skal Rototilt Norge bygge ytterligere kompetanse både i eget hus og hos partnerne.

Det helautomatiske hurtigkoblingssystemet gir en enorm effektivitetsøkning, siden gravemaskinføreren slipper å forlate førerhuset for å bytte mellom forskjellige hydrauliske redskaper. I tillegg blir sikkerheten i kombinasjon med Rototilt sitt eget ICS styresystem med Securelock betydelig bedre, siden ingen trenger å bevege seg i nærheten av maskinen i forbindelse med redskapsbytter, og samtidig slipper man å bekymre seg for å miste redskapen eller at den skal begynne å pendle.

Raskere jobb

Med Rototilt QuickChange får du det beste av to verdener. Gravemaskinen blir en fullverdig redskapsbærer, slik at du kan utføre oppgavene raskere, smartere og med bedre presisjon. Samtidig kan du raskt koble fra tiltrotatoren i utsatte miljøer eller der oppdraget ikke krever tiltrotatorens funksjonalitet.

Her kan du se Rototilt Quick Change i bruk: https://www.rototilt.com/nb-NO/produkter/quickchange/


Firmanavn

  Industriveien 6b, 2020 Skedsmokorset

  21 01 91 50

  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  www.rototilt.com


 Her finner du oss


Klikk en emneknagg for å lese mer: