Brubakken Lift ble til Liftgruppen AS

Tidligere Brubakken AS Avdeling Lift finner du nå under navnet Liftgruppen AS

Selger Linda Larsson, avdelingsleder Arne Jørgensen og selger Tollef Hagen. Foran Liftgruppens rullende verksteder og en av de effektive hengerliftene fra OMME.
Selger Linda Larsson, avdelingsleder Arne Jørgensen og selger Tollef Hagen. Foran Liftgruppens rullende verksteder og en av de effektive hengerliftene fra OMME.

Store deler av driften i tidligere Brubakken AS Avdeling Lift videreføres, og eierskapet er det samme, men fra 2021 er Liftgruppen AS et eget selskap.

Tidligere Brubakken AS Avdeling Lift finner du nå under navnet Liftgruppen AS. Store deler av driften videreføres fra det store konsernet og eierskapet er det samme, men fra 2021 er Liftgruppen AS et eget selskap.

Det gir liftspesialistene med hovedkontor på Vestby mulighet til å rendyrke sin landsdekkende drift av salg og service av lifter i alle størrelser. 

Ved å videreføre den erfaringen og kompetansen de sitter på, og kunne satse videre med nytt navn og nye tanker, er en uavkortet positiv ting, forteller avdelingsleder Arne Jørgensen. 

– Den samme arbeidstroppen er med, og produktene og tjenestene vi fører er de samme. Det vi nå får mulighet til er å spesialisere oss på liftvirksomheten, i alle deler av vår drift, sier han.

Større fokus på kundeforholdet

Som del av spesialiseringen mot liftmarkedet har Liftgruppen organisert salg og kundekontakt til det enkleste for kunden. Det vil si færre ledd, med faste kontaktpersoner fordelt på hvor kunden selv holder til. 

– Den lokale kundekontakten vil være din faste kontaktperson. Derfra er veien kort til delelager og teknikere som sikrer effektive løsninger på kundens behov, forteller selger Linda Marie Larsson.

Denne organiseringen gir også mulighet til å etablere trygge forhold mellom den landsdekkende kundegruppen og Liftgruppens lokale kundekontakter.

Liftgruppens drift er kun salg og service av nye og brukte lifter. Produktene de fører dekker hele markedets behov og er i alle størrelsesordener, med anerkjente merker som mobile tilhenger- og beltelifter fra OMME, billifter fra Versalift og saks- og bomlifter fra JLG.

Spesialkunnskap gir effektiv service

Den nye organiseringen styrker også driften i service- og ettermarkedet. Muligheten for mer spesialiserte teknikere, med inngående kunnskap om de produktene Liftgruppen fører er en viktig del av dette. 

– Vi kan blant annet gi mer spesialisert opplæring til våre teknikere, og tilby service fra våre rullende verksteder over hele landet, eller på verkstedet her på hovedkontoret, hvor ingen jobb eller lift er for stor, sier avdelingsleder Jørgensen.

Med Liftgruppens spesialiserte og mobile teknikere kan kundene stole på en trygg oppfølging, og det gode servicetilbudet blir fullstendig med Liftgruppens delelager

– Delelageret, som vi også har her på hovedkontoret, er komplett med alt fra kjente sliteleder til alle servicedeler, forsikrer selger Tollef Haugen. 

Med nytt navn, lang erfaring og skreddersydd drift for å levere de beste tjenester og produkter, er Liftgruppen klar for å dekke hele landets lift-behov!Artikkel


Liftgruppen AS

  Deliveien 9, 1540 Vestby

  902 22 555

  www.liftgruppen.no

{/show}