Landets mest komplette utleievirksomhet

VINTERBRO: Ramudden forsyner kundene med både varer og tjenester som er knyttet til arbeid på og langs veiene.

Ramudden forsyner kundene med både varer og tjenester som er knyttet til arbeid på og langs veiene. Tilgjengelighet, fleksibilitet og mangeårig erfaring har ført til 25 prosent vekst de siste to årene for avdelingen på Vinterbro.

Ramudden har skilt i mengder og av mange varianter på lager. Skulle kunden ønske noe spesielt, har de eget skiltverksted i etasjen over. Man kan få spesialtilpasset skilt mens man venter.

Det omfangsrike lageret sør for Oslo er fullt av skilt, sikringsutstyr, gjerder, porter og ikke minst menneskelig kompetanse. Her kan store entreprenører tegne langsiktige avtaler for omfattende prosjekter, mens mindre kunder kan stikke innom på timen for å leie et trafikkskilt, kjøreplater, gangbruer, eller hvorfor ikke en fartshump.

Vokser raskt

– Vi snur oss på hælen og skaffer det kunden trenger. Ramudden har blitt en stor organisasjon også i Norge, og har vi ikke det etterspurte produktet på eget lager, kan vi hente fra andre avdelinger, forteller avdelingsleder Erik Persson.

Han startet for 10 år siden selskapet Skilt og Vedlikehold, som ble kjøpt av svenske Ramudden i 2017. Etter den tid har den fremgangsrike virksomheten vokst raskt.

35 ansatte

Utleievirksomheten kom inn i huset med Ramudden.

– De har forsynt oss med kvalitetsutstyr i mengder, noe som gjør oss til en foretrukken samarbeidspartner for mange entreprenører. Persson leder en avdeling med 35 ansatte, hvorav halvparten er manuelle trafikkdirigenter som er ute på oppdrag over hele regionen.

Kaster seg rundt

Også på dette området snur de seg raskt.

– For kort tid siden ba en kunde om sju trafikkdirigenter klokken 16. Ikke noe oppsiktsvekkende i det, men han trengte dem klokken 23 samme kveld. Det var en utfordring, men vi hev oss rundt og løste det. Det illustrerer litt hvordan vi jobber, sier Ådne Karlsen.

Planlegger utvidelse

I tillegg til å leie ut trafikkdirigenter og utstyr, hjelper Ramuddens prosjektledere til med å utarbeide komplette varslingsplaner. Rådgivning og assistanse ved søknader er et område der de har spesialkompetanse.

– Det er mange konkurrenter i markedet, men få, om noen har en bredde i produkt- og tjenestespekteret som Ramudden. Vi tilbyr alt som skal til av utstyr og varslingspersonell ved arbeid på eller langs vei. Nå har vi planer om å utvide virksomheten på Vinterbro med blant annet vaskehall og et større uteområde. Vi har plass nok og føler vi ligger midt i smørøyet for å betjene kunder i Østfold og Follo. De kan bare stikke innom å få en kopp kaffe og en omvisning, sier Karlsen.


Ramudden AS

Kjærnesveien 19
1407 Vinterbro

413 56 732

www.ramudden.no