Leverer supersugere til hele landet

NORDRE FROGN: Behovet for alt fra supersugere til mindre høytrykksaggregater øker, og Nomi-Tek leverer alle modeller fra de mest anerkjente produsentene i Europa.

Jean-Robert Søvde og Nomi-Tek AS flyttet nylig inn i nye lokaler på Nordre Frogn, og har plass til å fortsette veksten.
Jean-Robert Søvde og Nomi-Tek AS flyttet nylig inn i nye lokaler på Nordre Frogn, og har plass til å fortsette veksten.

Behovet for alt fra supersugere til mindre høytrykksaggregater er i vekst. Nomi-Tek på Nordre Frogn leverer alle modeller fra de mest anerkjente produsentene i Europa. Veksten har vært kraftig de siste par årene.

Nomi-Tek AS er et ekte familieselskap, der mor, far og sønn er eiere og fast ansatt på kontoret. Bedriften ble startet allerede i 2004 av Kjell Arne Søvde, som drev virksomheten i mindre skala frem til sønnen Jean-Robert kom inn som key account manager i 2016. Har er født inn i bransjen og har lært alle sider ved den helt fra bunnen av. Helt fra 16-årsalderen har han tatt i et tak når det har vært behov for det. Nå er han åpenbart på sin rette plass, siden salget har økt formidabelt siden han kom inn.

– Det viser jo at det er en bransje i vekst, og at det helt klart er behov for en virksomhet som vår. Som kundekontakt kjenner jeg alle sider ved denne typen oppdrag, helt fra tekniske løsninger til praktiske utfordringer, noe som er en stor fordel når vi skal finne den rette typen bil for den enkelte kunde. I tillegg er jeg utdannet reparatør, og opererer dessuten vårt eget verksted, slik at jeg kjenner våre produkter godt. I forbindelse med verkstedet har vi delelager, hvor vi også selger dyser, kuplinger og slanger.

Eget verksted

Nomi-Tek har nylig flyttet inn i nye lokaler i Bølerveien på Nordre Frogn, og nå har de plass til dagens virksomhet og fortsatt vekst. De har nytt lager, moderne kontorer og et velutstyrt verksted. I tillegg har de samarbeid med et verksted på Ringerike, der de ansatte er opplært og utdannet innen det utstyret Nomi-Tek leverer.

To nye til Østfold

I 2018 leverte Nomi-Tek totalt fem biler til kunder i Norge. I 2019 økte dette til 17, mens det allerede er bestillinger inne på ytterligere sju biler for levering i 2020. Kundene vet at de må bestille tidlig, da det faktisk kan være kø hos produsentene. Tidligere i år leverte selskapet en flunkende ny bil fra finske Juro-Clean til Hydroclean i Moss (omtalt i Næringsliv i Østfold og Follo i juni). Nå står de foran ytterligere en leveranse til Østfold når Høytrykk og

Vedlikeholdsservice får sin nye supersuger fra nederlandske Amphitec.

Renommerte merker

– Vi leverer biler med ulike chassis og med det påbygg og tilbehør kunden trenger. Volvo har blitt veldig populær, ikke minst på grunn av pris, men Scania, Mercedes og MAN er også velkjente merker mange ønsker. Påbygg og utstyr leveres av renommerte selskaper som Feierabend & Fock, Flensburg Fahrzeugbau, Amphitec, Juro-Clean, Cis-Technic, Keg og Brendle.

Godt vedlikehold

Veksten i virksomheten betyr ikke bare at markedet vokser, men også at Nomi-Tek gjør en god jobb for kundene.

– Årsaken til at folk handler hos oss er typen utstyr, relasjoner, service og lokasjon. Vi er dessuten konkurransedyktige på pris. Mange er opptatt av styling og stæsj på bilen, noe vi også sørger for å levere. Ofte får operatørene selv bestemme og får dermed litt eierskap til redskapen. I dag nytter det ikke å komme med en slitt og sølete bil. Godt vedlikehold og renhold vitner om kvalitet.

Lys fremtid

– Det ser bra ut fremover. Det kommer nye aktører hele tiden, som ønsker å komme inn i bransjen og ta sin del av jobbene. En del rørleggere kjøper dessuten eget høytrykksutstyr og mindre spylebiler. Som leverandør er vi ganske små, men kan håndtere både store og små kunder, noe vi har i porteføljen i dag.


Nomi-Tek AS

Bølerveien 13
1455 Nordre Frogn

66 96 00 00

www.nomi-tek.noKlikk en emneknagg for å lese mer: