Ny maskinforhandler med pangstart første måneden

I sommer startet Maskinagenten opp i Indre Østfold. Fra dag én har telefonene strømmet inn, og store kontrakter er på trappene. Med ti års erfaring i bransjen har enmannsbedriften mye å by på av produkter og rådgivning.

På startstreken til sommeren startet Maskinagenten opp i Indre Østfold. Fra dag en har telefonene strømmet inn, og store kontrakter er på trappene. Med ti års erfaring i bransjen har denne enmannsbedriften mye å by på, både av produkter og rådgivning.

Etter ti år som tekniker og selger syntes Eddy Authen at det var på tide å starte for seg selv. Et steinkast fra Momarken travbane ble Maskinagenten startet opp i juni i år. Med et stort nettverk i ryggen fra mange år i bransjen var det klart for import og salg av maskiner til industri, blikkenslagere og de kreative fag.

Sosiale medier

Allerede første dagen begynte telefonene å ringe, og det har de fortsatt med i hele juni. Mange år i bransjen og stor kompetanse på produktene, samt et nettverk bygget møysommelig opp gjennom de siste ti år er nok noe av grunnen. Men hardt arbeid og mye jobb lagt ned på sosiale medier er nok like mye grunnen.

Jeg bruker mye tid på å legge ut saker i sosiale medier. Brukte mye tid på finne riktig navn og få laget en hensiktsmessig nettside. Nå er det mye på gang allerede etter de første ukene, noe som tydelig viser at det er et marked for det jeg driver med.

Hovedfokuset vil ligge på markedet i Viken og Oslo, men allerede har Maskinagenten kunder over hele landet.

Maskiner til mange typer næring

Maskinagenten leverer i hovedsak til blikkenslagere og mekaniske verksted, men har også kunder i kreative næringer, som reklamebyrå. Med et variert utvalg maskiner og gode leverandører tilbyr de det meste.

Vi jobber kontinuerlig med å finne de beste maskinprodusentene, og vi jobber tett med produsenten i salgsarbeidet for å finne maskinen som passer best til hver kunde. Vi kan tilby alt av kantpresser, sakser, stansemaskiner, rørbøyere, fiberlaser og alt annet innen plate- og rørarbeid. I tillegg har vi og lasergraveringsmaskiner som kan skjære ut og gravere i tre, papir, papp, plast, akrylglass, gummi, lær og keramikk.

Tilby service

Foreløpig er det kun Authen i bedriften, men det er mye som skjer og mange planer for tiden fremover.

Vi er jo nystartet, men jeg ønsker på sikt å tilby serviceavtaler med alle produktene. Derfor er planen å få på plass en tekniker i løpet av året og ha eget verksted


Maskinagenten AS

  Monaveien 4, 1850 Mysen

  413 17 901

  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  www.maskinagenten.no


 Her finner du oss


Klikk en emneknagg for å lese mer: