Ramirent overtar og utvider på Jessheim

JESSHEIM: Ramirent kjøpte i fjor Stavdal, og den nylig omprofilerte avdelingen på Jessheim tilbyr nå et langt bredere utvalg av lifter, brakker, maskiner og utstyr.

Ramirent kjøpte i vår det svenske utleieselskapet Stavdal AB. Derfor har avdelingen på Jessheim blitt omprofilert og kan tilby et langt bredere utvalg av lifter, brakker, maskiner og utstyr.

– Nå kan vi endelig levere totalløsninger og være en partner fra start til overlevering på store prosjekter, sier avdelingsleder Knut Arne Engelstad.

Ramirent er representert over hele landet fra før, men avdelingen på Jessheim er den eneste på Nordre Romerike.

– Vi har allerede investert cirka 15 millioner kroner i nye maskiner og nytt utstyr. Det betyr flere og nyere lifter, anleggsmaskiner, byggmaskiner og mye mer. Avdelingen hadde en 20 prosents økning i året under Stavdal-fanen. Nå satser vi på å øke den gode trenden, sier salgssjef for region øst, Frode Mathiassen.

Service med et smil

– I tillegg til alt Stavdal kunne tilby, har vi nå en rekke større maskiner på plass. Før leide vi ut gravere opp til 8 tonn, men nå kan vi tilby helt opp i 29 tonn, i samarbeid med Hesselberg. Poenget er at vi skaffer alt kunden spør om, fra moduler (brakker) og byggstrøm til store maskiner og omfattende totalløsninger. Ramirent har ca. 2 500 lifter av ulik størrelse. Vi sier aldri nei til noen, uansett hva de trenger. Har vi det ikke selv, skaffer vi fra våre andre avdelinger eller samarbeidspartnere. Dessuten yter vi alltid smidig service med et smil, både til næringslivet og privatpersoner, fortsetter Mathiassen.

Sikringsutstyr

– Vi har hatt betydelig økning på egenutviklede løsninger for veisikring, dekke- og kantsikring. Der har Ramirent investert stort og har egen enhet i Sverige der utstyret blir utviklet, blant annet kantsikringsløsningen Guardlite og veisikringen Safepass som er unike løsninger på dette området. Sikringsutstyr som omfatter alt fra kameraer og adgangskontroll til fallsikring og grøftekasser er et nytt fagområde for avdelingen på Jessheim, men som har blitt svært populært den siste tiden.

Personlig forhold

Stavdal var spesielt gode på lifter, og den kompetansen har blitt med over til den nye organisasjonen.

– Vårt mål er å vokse mye, men sunt. Det skal vi gjøre ved hjelp av den fantastisk brede kompetansen vi har i Ramirent-organisasjonen. Vi har tilgang til fagavdelinger og spesialavdelinger som hjelper oss på ulike felter. Selv om Ramirent er en stor organisasjon, er vår virksomhet ganske personavhengig i lokalmiljøet. Vi ønsker å ha et personlig forhold til våre kunder, selv om det betyr at de ringer oss utenom åpningstiden. Vi stiller uansett opp hvis det er krise og noen trenger vårt utstyr. Vi har hårete mål og store muligheter til å nå dem.


Ramirent Jessheim

Elektrovegen 10
Jessheim

www.ramirent.noKlikk en emneknagg for å lese mer: