Salg og support på lifter i Vestby

Ved liftavdelingen til Brubakken finner du et meget godt utstyrt verksted for små og store reparasjoner, samt delelager for JLG, Omme, Ruthmann og Versalift.

 Avdelingsleder Arne Jørgensen og salgssjef Jan Otto Finne foran en Fiat Doblo utstyrt med Versalift for arbeidshøyde ni meter.
Avdelingsleder Arne Jørgensen og salgssjef Jan Otto Finne foran en Fiat Doblo utstyrt med Versalift for arbeidshøyde ni meter.

I Vestby finner du liftavdelingen til Brubakken. Her finner du et meget godt utstyrt verksted for små og store reparasjoner, samt delelager for JLG, Omme, Ruthmann og Versalift.

Brubakken konsernet er en av Nordens største og mest fleksible maskinpartner som er spesialisert på salg og service av maskiner i truck-, lift- og anleggsbransjen. Avdelingen i Vestby ble divisjonert ut i 2019 og driver kun med lift og liftbiler.

Rullende verksted

Lett tilgjengelig fra E6 finner du Brubakken AS, avdeling lifts romslige lokaler, med et stort verksted med traverskraner, som er nødvendig for å gjøre reparasjoner på de største liftene.

- Vi har blitt divisjonert ut for å spesialisere oss innen salg, service, deler og teknisk support på lifter og liftbiler. Herfra dekker det meste av Norge med egne godt utstyrte rullende verksteder og egne kompetente teknikere spesialopplært på lift, samt at vi kan benytte Brubakken Truck og Anleggs teknikere i områder der vi ikke har eget personell. Vi sitter og på et stort reservedelslager og er importør av JLG, Omme, Versalift og Ruthmann, forklarer avdelingsleder Arne Jørgensen.

Kun salg og service, ikke utleie

Brubakken har et komplett spekter av lifter, som bomlifter og sakselifter fra JLG, tilhengerlifter fra OMME og billifter fra Versalift og Ruthmann.

- Vi driver kun med salg og service, ikke utleie. Dette fordi noen av de største kundene våre er utleieselskaper, og vi ønsker ikke å gå våre trofaste kunder i næringen. Vi utfører imidlertid alle typer reparasjoner, fra de helt små til de virkelig store på alle typer lifter. Ingen utfordring er for stor, fortsetter Jørgensen.

Øker og søker flere ansatte

Avdelingen har 13 ansatte, hvorav åtte er teknikere og resten jobber innen salg, service, teknikk og på reservedelslageret. Oppdragsmengden øker stadig, og de er aktivt ute og søker etter flere.

- Vi har stor oppdragsmengde og mye å gjøre hele tiden. Derfor trenger vi flere på alle avdelinger. Vi har et godt arbeidsmiljø og konkurransedyktige betingelser, så om du leser dette og har den riktige kompetansen, er det bare å ta kontakt!


Brubakken AS, avd. Lift

Deliveien 9
1540 Vestby

35 93 04 00

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

www.brubakken.comKlikk en emneknagg for å lese mer: