Service, salg og utleie av truck og maskiner

Jan Bjørnar Henriksen og Erik Nicolaisen viser frem en av de nye truckene fra Hyster i verkstedshallen på Torp i Fredrikstad.
Jan Bjørnar Henriksen og Erik Nicolaisen viser frem en av de nye truckene fra Hyster i verkstedshallen på Torp i Fredrikstad.

TORP: Hos Quick Truckservice kan du kjøpe, leie og lease truck, og få utført service. Nå har de dessuten blitt Hyster-importør!

På Torp i Fredrikstad kan du i tillegg til å kjøpe, leie og lease truck også få service på alle typer trucker. Nå har de blitt Hyster-importør og kan dermed gi et enda bedre tilbud til eksisterende og nye kunder over hele Østlandet.

Med et helt liv i bransjen startet Jan Bjørnar Henriksen opp Quick Truckservice på Torp i Fredrikstad i 2007. Siden har det ekspandert raskt, og i dag leverer de alle typer trucker. De vokser raskt og teller i dag 16 ansatte, med en omsetning på 35 millioner årlig. Erik Nicolaisen ble ansatt som ny salgssjef høsten 2019, også han med 25 års bransjeerfaring. Hans oppgave er å bygge opp salget i Norge.

Hyster-importør

Denne høsten ble de Hyster-importør, noe som gir både dem og deres kunder tilgang til verdens tredje største truckprodusent og et enda bredere utvalg.

– Dette gjør at vi får et langt større tilbud til både eksisterende og nye kunder. Hyster er en totalleverandør av trucker og har en heldekkende produktrange fra internmaskiner, standard motvektstrucker og opp til containerhandlingmaskiner. I tillegg har vi inngått avtale for salg av Moi Terminaltraktorer og Carer elektriske trucker i Norge, forklarer Nicolaisen.

Service

Samtidig satser de stort på service og tilbyr service på alle typer trucker fra alle merker, uavhengig om de er kjøpt eller leid hos Quick.

– Vi utfører sakkyndig kontroll på både trucker, lifter og masseforflytning og har egen dekkpresse for kompakt dekk. I tillegg har vi eget hydraulikkslangeverksted der vi presser slanger døgnet rundt. Vi strekker oss langt for å dekke alle våre kunders behov og har, i tillegg til verkstedet på Kjølberg, 12 servicebiler med godt kvalifiserte teknikere som reiser rundt på hele Østlandet, med hovedvekt på Østfold, Akershus, Oslo og Vestfold. Vi har mange store kunder, både offentlig, privat og mye storindustri, fortsetter Henriksen, og legger til:

– Vårt delelager skaffer deler til de fleste merker med konkurransedyktige priser og rask levering.

Utleie

Quick Truckservice har egen utleiepark som dekker de fleste behov.

– Vi har kortidsleie for kunder som har ekstra behov i en kortere periode og langtidsleie der kunden inngår en leieavtale fra 36–84 måneder inkludert serviceavtale. Vi har også leasingavtaler til konkurransedyktige priser, utdyper Henriksen.

Ekspanderer videre

2020 bli en utfordring med tanke på ekspandering. Bedriften har behov for å styrke staben innen kontor, salg og service. Mange oppgaver står for dør i den fremtidsrettede bedriften, og kvalifiserte medarbeidere er et must for å lykkes.

– Om du tror du kan være den rette for oss, er det bare å ta kontakt. Vi tilbyr konkurransedyktige forhold og et veldig hyggelig arbeidsmiljø. For oss er alle kunder like viktig. Foruten utmerket kundeservice, kvalitetsprodukter og kompetanse, er konkurransedyktige priser firmaets fortrinn, avslutter Nicolaisen med.


Quick Truckservice AS

Strykerveien 13
1658 Torp

957 67 174

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

www.quick-truckservice.noKlikk en emneknagg for å lese mer: