Du har det best med rene tanker

Har du sjekket alle tanker, ventiler, koblinger og brennere etter fjorårets vintersesong? Hvis ikke er det på høy tid nå. Vinteren er her!

 Har du sjekket alle tanker, ventiler, koblinger og brennere etter fjorårets vintersesong? Hvis ikke er det på høy tid nå. Vinteren er her!

– Har man kjøretøy og maskiner i gang i vinterhalvåret og fyller fra eget tankanlegg, er det også viktig å sjekke at man ikke har tankene fulle av feil type diesel. Har du ikke fylt vinterdiesel ennå, er det på høy tid. Blir det en skikkelig vinter kan du risikere at redskapen stopper i kulda, og det er ikke noe særlig, sier daglig leder i Olje- og Gassenteret i Rakkestad, Magne Solbrække.

Alle typer tanker

Mye kan skje med tankanlegg og fyringssystemer som står uten å bli brukt i et halvt år, og det blir fort ventetid på både deler og service hvis alle bestiller samtidig. Olje- og Gassenteret har som alltid det meste på lager, enten det dreier seg om pumper, slanger eller flere typer tanker. De leverer både lager- og transporttanker i en rekke størrelser.

Diesel, propan, parafin, bio

– Vi har også fylt opp lagrene med det vi regner med kundene trenger av smørefett, frostvæske, vaskekjemi og smøreoljer. Det er jo ikke bare ting som skal tas i bruk etter flere måneders pause, det gjelder også å preservere de maskinene som skal parkeres for vinteren. Grundig rengjøring, kontroll og ettersyn på alle vitale deler kan lønne seg, sier daglig leder Magne Solbrække i Olje- og Gassenteret.

Han legger til at de også leverer til privatpersoner, og at det kan lønne seg å bestille nå, enten det er diesel, parafin, propan eller bio-produkter.

Kvalitetsproduktter

Når du bestiller fra Olje- og Gassenteret kan du være sikker på at du får kvalitetsprodukter, enten du skal ha drivstoff eller oljer. Samtlige medarbeidere har lang erfaring og sitter inne med bred kunnskap om alle produkter. De består mer enn gjerne hvis du er usikker på hva du bør velge. 

Olje- og Gassenteret AS ble etablert i 2001, og er et heleid datterselskap av en av landets eldste bedrifter, Rakkestad Sogneselskap som feirer hele 200 år i 2023. De leverer diesel, fyringsolje, parafin, bioprodukter, propan og smøreoljer til privat- og næringskunder i store deler av Østfold og Follo. Gjennom sin samarbeidsavtale med Preem er de en del av et landsdekkende nettverk innenfor levering av energiprodukter.

Olje- og Gassenteret disponerer i dag 5 tankbiler for distribusjon, og sjåførene har både lang erfaring og god lokalkunnskap.


Olje- og Gassenteret AS

  Sagveien 8, 1890 Rakkestad

  69 22 65 50

  www.oljeoggassenteret.no

{/show}