Leverer komplette tjenester til sameier

Follo Hage og Anlegg i Askim gir deg snømåking, trappevask, gressklipping eller vaktmestertjenester. Det betyr én kontakt som fikser alt. Enklere kan det ikke bli.

- Follo Hage og Anlegg påtar seg det meste av tjenester for boligsameier, og vi gjør det stolthet og glede, sier daglig leder Ove Stenberg.

Det fins leverandører som tilbyr boligsameier snømåking, trappevask, gressklipping eller vaktmestertjenester. Follo Hage og Anlegg i Askim gir deg alt dette. Det betyr én kontakt som fikser alt. Enklere kan det ikke bli.

Ove Stenberg er utdannet anleggsgartner og har drevet slik virksomhet i 15 år. For det meste har han vært alene. Nå er imidlertid både sønn og to døtre involverte i driften, og arbeidsmengden øker. Stenberg har valgt å satse på boligsameier som avtalekunder, siden bedriften er spesialisert på den typen totaltjenester gjennom mange år. I dag har han cirka 30 sameier på kundelisten, men har nå kapasitet til flere.

Yter god service

- Det er litt tilfeldig at det har blitt slik, men jeg arvet den første sameiekunden fra min far, som drev som vaktmester og gartner. Gjennom god jobb og fornøyde kunder gjennom lang tid har dette vokst i antall. Nå ønsker vi oss flere lignende oppdrag i området. Det er mest praktisk for oss hvis kundene skal få den service de fortjener og som vi ønsker å yte, sier Stenberg. Nettopp service preger den lille familiebedriften.

Gjør mer enn avtalt

- Vi er behjelpelig med mye når vi er hos kundene. Det kan være enkle ting som å hjelpe en eldre dame med varene opp i fjerde etasje. Vi vet at beboerne i sameier setter pris på slikt, og vi liker å gjøre det. Vi har opplevd flere kunder som har nappet på tilbud fra konkurrenter, men som kort tid etter har vendt seg til oss for en ny avtale, da de merket av servicenivået sank drastisk. Vi utfører oppgaver som kanskje ikke merkes før de ikke blir gjort, sier Ove.

Får skryt for grøntanlegg

Når Follo Hage og Anlegg påtar seg å vedlikeholde uteområdene i et sameie, klipper de grøntanlegg hyppigere enn de fleste andre. De tilpasser seg alltid kundens behov og får ofte skryt for hvordan plenene ser ut, noe som kan være et direkte resultat av klipping hver uke, i stedet for hver 10. dag. Og snømåking blir som regel gjort for hånd. På den måten får de fjernet snø helt inntil postkassene eller trappen, noe en maskin aldri er i nærheten av.

- Vi påtar oss det meste for sameier. Kundene forteller hva de trenger, så blir vi alltid enige om både omfang og pris, forteller Ove, som nå har valgt å satse på en utvikling av bedriften over en 10-årsperiode. – Vi er gode i dag, men skal bli enda bedre i fremtiden. Tidligere har vi måtte takke nei til oppdrag fordi jeg har drevet alene, men nå har vi kapasitet. Vi er alt hva deres sameie trenger, sier han.


Follo Hage og Anlegg

  Solstadveien 10, 1809 Askim

  900 88 187

{/show}