Nå haster det med service

Har du en gressklipper, høyttrykksvasker eller en annen maskin du har kjøpt hos Rakkestad Sogneselskap, kan det være lurt å bestille service nå.

Hans Martin Larsen har hendene og hyllene fulle med Husqvarna Automower som er utrolig populær blant østfoldingene. Hele 130 maskiner har Rakkestad Sogneselskap på vinterhotell.

Har du en gressklipper, høyttrykksvasker eller en annen maskin du har kjøpt hos Rakkestad Sogneselskap, kan det være lurt å bestille service nå. Timene pakker raskt på og det kan bli ventetider. 

Hele 130 av Sogneselskapets kunder har kjøpt klipperroboten Husqvarna Automower og har valgt å bestille rom på vinterhotellet. De kan slappe helt av og være sikre på at maskinene er i toppform når de henter den på vårparten. Serviceteknikerne på verkstedet i Rakkestad har nemlig brukt vinteren godt, og gitt gressklippere og annet utstyr som er levert in, den oppmerksomhet det fortjener. Velger du slike løsninger er du garantert driftssikre maskiner og problemfri drift.

Sjekk utstyret

Skulle du likevel ha klipperen din i garasjen eller på en hylle i kjelleren, kan det være lurt å se over slitedeler og vurdere om noe bør fikses eller byttes. Det er allerede april, og dessverre velger mange å sjekke utstyret først den dagen man trenger det. Da kan det fort bli kø hos Rakkestad Sogneselskap.

- Det er på høy tid og tenke på både plenstell og hage, sier Anton Finnestad hos Rakkestad Sogneselskap. – Vi har det du trenger av kalk og gjødsel, og i tillegg kan vi gi gode råd på veien. Det gjelder både gjødsling og valg av hagemaskin.

Artikkelen fortsetter under bildet

Bred kompetanse

Sogneselskapet har også høytrykksvaskere i full bredde, og dette er populært på vårparten. Nå er det viktig å vaske rent og få vekk vinterens støv og skitt fra både bygninger, maskiner og gårdsplasser. Det velutstyrte verkstedet gjennomfører service på disse maskinene også. Du kan i det hele tatt levere inn hvilken maskin du vil, men det er en fordel om det er et merke du har kjøpt hos Rakkestad Sogneselskap. Det sikrer nemlig at serviceteknikerne har kompetanse på maskinene. I dag er det fire ansatte som er godt innsatt i alle detaljer om vaskere, klippere, sveiseutstyr eller til og med hyttetoaletter.

Leverer hyttetoaletter

- Ja, vi leverer Cinderella hyttetoaletter over hele Østfold. Våre folk reiser også fylket rundt og har service og installerer toaletter, sier Finnestad.

 


Rakkestad Sogneselskap SA

  Sagveien 8, 1890 Rakkestad

  69 22 70 00

  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  www.raso.no

{/show}