Skal du bytte tank, så gjør det nå!

Har du en eldre drivstofftank og har behov for en ny, bør du passe på nå. Olje- og Gassenteret i Rakkestad kjører knalltilbud på dette i hele april.

Har du en eldre drivstofftank og har behov for en ny, bør du passe på nå. Olje- og Gassenteret i Rakkestad kjører knalltilbud på dette i hele april. Samme sted kan du også bestille drivstoff, enten du skal ha vanlig diesel eller biodiesel.

Olje og Gassenteret AS leverer diesel, parafin, fyringsolje og propan til både landbruks- og bedriftskunder samt privatkunder innenfor store deler av Østfold og Follo. Medarbeiderne har lang erfaring, og sitter inne med høy kunnskap som kommer kundene til gode. Senteret leverer i tillegg smøreoljer og Adblue i små og store volumer. Også her stiller medarbeiderne med god kunnskap om produktene og bistår gjerne med å finne riktig produkt til ditt bruk.

Alltid i nærheten

- Fordelen med å bestille fra Olje- og Gassenteret er at vi er i nærheten og kan levere raskt og effektivt. Mange bestilte tidlig i år da prisene begynte å gå noe opp, men vi har alltid gode tilbud på både drivstoff, oljer og tilbehør. Vi har alltid en tankbil i nærheten og kan levere på timen, hvis det skulle være helt krise, sier Anne Kristin Graarud på Olje- og Gassenteret. - Vi kan levere tanker på kort varsel. Her har vi 20 prosent på tanker fra Vera i hele april på alle størrelser og varianter.

Mindre tilpasning

Olje- og Gassenteret selger alle typer biobrensel og drivstoff fra produsenten Preem, som ligger langt fremme i utviklingen av slikt grønt drivstoff. De bruker mye skogsavfall og annet biologisk avfall til å produsere miljøvennlige alternativer. Preem har som mål å være den ledende aktøren til det grønne skiftet og investerer mye i å utvikle produktene.

- Dieselen som Preem selger til lastebiler er også mye renere enn vanlig diesel, da de har blandet inn betydelige mengder grønne molekyler. De som velger å kjøre på Evolution diesel kan i tillegg få ut rapporter på hvor mye du har spart miljøet i forhold til bruk av vanlig diesel..

Stort lager

Rakkestad Sogneselskap og Olje- og Gassenteret leverer alle typer smøreoljer i store deler av regionen, og sender ut med faste vareruter. I tillegg har de et stort lager i Rakkestad med alle produkter og tilsetninger i hyllene.

- Vi leverer komplett utvalg til nettopp din maskin, enten det er traktor, lastebil, graver eller industrimaskiner. Det vi ikke har, skaffer vi raskt.


Olje- og Gassenteret AS

  Sagveien 8, 1890 Rakkestad

  69 22 65 50

  www.oljeoggassenteret.no

{/show}