Størst på vedlikehold av renovasjons- og gjenvinningsbiler

Per Ivar Svendsen og Morten Holme i hyggelig samtale med Frank Hopmoen, som er så godt kjent som kyndig mekaniker at folk kommer langveisfra for å få hans hjelp.

Grorudbedriften Rich. Steen AS har vært markedsledende leverandør av renovasjonsaggregater til renovasjons- og gjenvinningsbransjen i over 50 år.

Rich. Steen har vært markedsledende leverandør av renovasjonsaggregater til den norske renovasjons- og gjenvinningsbransjen i over 50 år. Fullserviceverkstedet på Grorud har travle dager, med stadig økende ordremengde - ikke minst fordi det brukes stadig mer kran i bransjen. Derfor søker de nå etter flere dyktige ansatte til en spennende arbeidsplass.

Helt siden etableringen i 1963 har Rich.Steen levert utstyr og tjenester til både private og kommunale foretak i renovasjons- og gjenvinningsbransjen. En bransje i rivende utvikling, der stadig flere velger oppsamlingsløsninger under bakken.

Kran blir stadig vanligere på renovasjonsbiler, og med det øker behovet for kyndige folk som kan vedlikeholde, kontrollere og sertifisere. Vårt verksted har foreløpig 13 teknikere i arbeid. Et sertifisert fullservice-verksted med komplett delelager som også utfører sertifiseringer og årskontroll på lastebilkraner. I tillegg har vi et landsdekkende serviceapparat som ivaretar våre kunder fra nord til sør ved hjelp av omreisende serviceteknikere og lokale partnere. Et spennende og utfordrende arbeidssted for en med mekanisk, hydraulikk- eller elektrobakgrunn, eventuelt en kranfører. Men det viktigste er en interesse og forståelse for faget, forklarer Per Ivar Svendsen, daglig leder i Rich. Steen.

På verkstedet har de en særdeles ettertraktet servicemekaniker på kran, Frank Hopmoen, så kjent i bransjen at folk kommer langveisfra for å få kranen sjekket av nettopp han.

Joab og Sörling

Rich. Steen tilbyr noen av markedets beste løsninger for avfallshåndtering gjennom samarbeidet med JOAB. I tillegg leverer selskapet utstyr til masseforflytning fra Sørling som har vært representert i Norge siden 1969. Sammen gir det mulighet for å serve et marked i stadig endring med nye teknologiske fremskritt som gir kundene muligheter og økonomiske fordeler når det kommer til investeringer i sikkerhet, miljø, og drift.

Vårt autoriserte påbyggerverksted og servicesenter utfører alt av service og reparasjon på alle JOABs produkter, i tillegg til lastebilkraner og andre typer påbygg, som alle påbygg fra Sörling - Nordens ledende påbyggere av lastebiler og hengere. Alle våre engasjerte medarbeidere har inngående og oppdatert teknisk kompetanse som sørger for trygg og sikker service på alle våre produkter, fortsetter Morten Holme, Service- og markedssjef.

Størst på service og vedlikehold

Med oppdrag fra offentlig sektor i og rundt Oslo, i tillegg til blant annet Norsk Gjenvinning og NordRen AS på kundelisten er det godt etablert i markedet, og en god og trygg arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter.

Vi har allerede stor oppdragsmengde, og forventer et stadig større trykk. Det gjør at vi ser et behov for flere ansatte, særlig på kranavdelingen. Vi har dyktige ansatte, faktisk en av bransjens aller beste, som gir et godt kompetansemiljø. I tillegg er vi IA-bedrift, har gode pensjons- og forsikringsordninger, eget trimrom og kantine. Og et godt miljø der vi er opptatt av å skape et samhold med felles lunch og et sosialt fellesskap. Vi er også godkjent som lærlingebedrift, avslutter Svendsen.


Rich. Steen AS

  Stanseveien 40, 0976 Oslo

  67 90 09 00

  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  www.richsteen.no


 Her finner du oss


Klikk en emneknagg for å lese mer: