Totalleverandør av sveisetekniske løsninger

DEGERNES: Bredt produktspekter, tett oppfølging og rask responstid skal gjøre Lumatek AS til en foretrukket leverandør av sveisetekniske løsninger.

Lumatek har base på Lunde gård i Degernes og er totalleverandør av sveisetekniske løsninger for mekanisk sektor.  - Vi har en klar ambisjon om å vokse oss til en betydelig aktør på Østlandet, sier gründer og innehaver Lars Petter Lunde og medarbeider Jonatan Teigland. Lumatek har hovedfokus på produkter fra danske Migatronic.
Lumatek har base på Lunde gård i Degernes og er totalleverandør av sveisetekniske løsninger for mekanisk sektor. - Vi har en klar ambisjon om å vokse oss til en betydelig aktør på Østlandet, sier gründer og innehaver Lars Petter Lunde og medarbeider Jonatan Teigland. Lumatek har hovedfokus på produkter fra danske Migatronic.

Bredt produktspekter, tett oppfølging og rask responstid skal gjøre Lumatek AS til en foretrukket leverandør av sveisetekniske løsninger.

Lumatek ble etablert så sent som i fjor høst, men har allerede rukket å bli godt kjent i markedet. Men så har da innehaver og daglig leder Lars Petter Lunde mer enn 20 års fartstid fra verksted og industri, og har et stort nettverk å spille på.

Migatronic-partner

Som autorisert Migatronic-partner tilbyr selskapet et bredt utvalg av kvalitetsprodukter, fra den lille sveisemaskinen til hobbybruk i garasjen til den mobile og effektive robotløsningen ”CoWelder” – en såkalt ”Cobot”.

Cobots (Collaborative robots) er den nye trenden innen robotteknologi som skal sørge for effektivisering i virksomheten. Ved at den er lett å flytte, kan den enkelt brukes i ulike prosesser. Samtidig er den slett ingen lettvekter når det gjelder sveising, hvor du får en rekke ulike systemer og programmer å velge mellom.

Effektivisering

– Nettopp å kunne bedre kundens effektivitet, er en viktig del av vår virksomhet. Ved å automatisere deler av driften, er det mye tid og penger spart. Vi har utstyret og kompetansen som gjør det mulig, og bistår gjerne både med utstyr og som rådgivende part, sier han.  

At valget av utstyr falt nettopp på Migatronic for Lumatek, var ingen tilfeldighet.

– Nei, jeg har jobbet med merket i mange år og kjenner både produktene og logistikken godt. Derfor er jeg trygg på at det er riktig å spesialisere produktspekteret av sveisemaskiner til denne produsenten.

Lumatek er forhandler og representant for PR Maskin av sveisebord og oppspenningssystemer fra Siegmund, med en rekke løsninger å velge mellom. I tillegg importerer og selger de BDS magnetbormaskiner og tilbehør.

Mange tjenester

I tillegg til salg av utstyret, utfører Lumatek feilsøking, reparasjon, service og garantiutbedringer av alle typer sveisemaskiner og tilbehør som er produsert av Migatronic.

I tillegg tilbyr de blant annet:

  • reparasjon av sveisepistoler fra Migatronic og Abicor Binzel
  • reparasjon av sveiseteknisk utstyr, bl.a roterende sveisebord, rundmatere og rullebukker
  • validering av alle typer sveisemaskiner
  • sikkerhetstest av alle typer sveisemaskiner
  • service og reparasjon av BDS magnetbor- og fasemaskiner
  • reparasjon av sager, slipemaskiner, bormaskiner og tilhørende utstyr
  • montasjeoppdrag både i eget verksted og ute hos kunder
  • sveise- og produksjonsoppdrag landbruksredskaper, mindre anleggsutstyr, tilhengere og transportmidler med mer

Mer informasjon finner du på hjemmesiden!


Lumatek AS

Sølvskuttveien 89
1892 Degernes

475 02 010

www.lumatek.as