Utvidet og forlenget avtale med Borregaard

SARPSBORG/RÅDE: For KIS SØR er det viktig at kunden får bruke tiden sin på det de kan, så ta de seg av dokumentasjon, vedlikehold og sikkerhet for kraner og løfteutstyr.

For KIS SØR er det viktig at kunden får bruke tiden sin på det de kan, og lar dem ta seg av alt fra dokumentasjon til vedlikehold og sikkerhet for kundens kraner og løfteutstyr. Driftsstopp koster mye og skal unngås der det er mulig.

KIS SØR AS har hovedkontoret i Råde og betjener Østfold, Vestfold, Telemark og Agder-fylkene. De setter nærhet til kundene høyt, og dekker regionen godt med avdelinger i Kristiansand, Skien og Sandefjord, i tillegg til Råde. Til sammen er det 63 ansatte i KIS SØR. 24 av dem er i Råde, hvorav flere har vært med fra starten for 31 år siden.

Stiller opp 24/7

Nylig inngikk KIS SØR en ny og utvidet totalavtale med Borregaard i Sarpsborg.

Avtalen innebærer at KIS står for all sakkyndig virksomhet angående kraner og løfteutstyr, inklusive alt av forebyggende vedlikehold. Målet er å opprettholde sikkerhet og drift, og dimensjonere vedlikehold slik at driftsstopp forhindres.

– Det er viktig for oss å kjenne kunden godt og ha en nær dialog for å imøtekomme deres krav og forventninger. Selv om vi ikke har en vaktavtale, stiller vi opp 24/7 og kommer når det trengs, for om en kran stopper kan det fort bli dyrt og påvirke hele prosessen, forklarer daglig leder Baard Hermansen.

Artikkelen fortsetter under bildet

Tillit og integritet

Forebyggende og prediktivt vedlikehold er i fokus.

– For oss er det viktig å sørge for at det ikke går i stykker, litt som å skifte en lyspære før den ryker. Vi jobber for å gjøre kundene våre gode, og sørger for at de kan ha høyest mulig driftstilgjengelighet på utstyret, skyter avdelingsleder Knut Aslaksrud inn.

For KIS er tillit ekstremt viktig, at kunden kan stole på dem og motsatt. Integritet står i høysetet.

Eget opplæringssenter

Kompetanse er viktig for å lykkes, og KIS tilbyr derfor opplæring gjennom et eget selskap.

– KIS Kompetanse AS er en av Norges ledende virksomheter innen sertifisert sikkerhetsopplæring. De arrangerer kurs over hele landet, både bedriftsinternt og åpne kurs som tilbyr alle former for industriell, maritim og offshore-rettet opplæring. KIS Kompetanse har egne sentre i Drammen og Bergen med topp moderne øvelsesrigger, fortsetter Hermansen.

Eget internt opplæringsløp

Bedriften har en flat organisasjon der folk trives på jobb, et sted mange søker seg til. Nyansatte gjennomgår treårig opplæring der de kommer inn med fagbrev innen mekanikk eller elektro og ut som krantekniker.

– KIS-skolen i Asker gir en unik totalkompetanse for hele bedriften. Her har vi jevnlig kurs og samlinger for alt fra ledere til teknikere. Ansatte er vår viktige ressurs, og denne måten å gjøre det på gir oss dyktige folk som jobber selvstendig ute på egne servicebiler og som har vår fulle tillit, sier Aslaksrud.


KIS SØR AS

Mosseveien 60
1640 Råde

69 29 40 20

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

www.kis.no