fbpx

Basert på trygge og solide produkter, raske leveringer og tett oppfølging har Trigonor blitt en naturlig samarbeidspartner og leverandør for stadig flere skoler, barnehager, kommuner, institusjoner, borettslag og entreprenører landet over.

Da Skiforeningen trengte en spesiell sklie til det unike  lekerommet "Blåkollen" i Skimuseet i Holmenkollen, kontaktet de Trigonor. Selskapet, med base i Moss, sørget for både rådgiving og en skreddersydd løsning. Også den iøyenfallende sklien på Barnas brannstasjon i Brannmuseet i Oslo er et godt eksempel på hva selskapet kan levere av spesialprodukter.

– Om du har behov for å skape et komplett lekeområde fra bunnen av, eller et spesielt produkt til et allerede opparbeidet miljø, kan vi påta oss oppdraget, sier Trigonors daglige leder Erik Engen.

Totalleverandør

I mer enn 25 år har Trigonor tilbudt produkter og konsepter for lek, læring, mestring og utvikling i trygge omgivelser. I dag er det familieeide selskapet en totalleverandør innen lekemiljøer, og har opparbeidet et solid fotfeste i markedet.

– Det er nok totalen av alt vi står for som gjør oss til en foretrukket leverandør for stadig flere, sier distriktsansvarlig for Oslo, Tina Nygaard Strickert.

Selskapet har nå tatt steget inn i det svenske markedet gjennom fjorårets oppkjøp av det tradisjonsrike selskapet Ilka (ilka.se).

Korte leveringstider

Trigonor har i overkant av 40 ansatte fordelt på flere lokalkontorer, og har en organisasjon som er trimmet for å betjene kunder med behov i stadig endring. Med et varespekter på rundt 25 000 kvalitetsprodukter fra flere ledende produsenter, er tilgangen nesten ubegrenset. Og det de selv ikke måtte ha for hånden, sørger de for å skaffe!

Her kan du få alt du måtte ha behov for, det være seg kjøkkenutstyr, sykler, garderobeskap, møbler, leker, læremidler, lyddemping, formings- og hobbyartikler og utstyr for sport og aktiviteter, for å nevne noe.

Felles for alle produktene er at de er sertifisert i henhold til gjeldende krav for miljø og sikkerhet. Dette vil si at alle produkter er testet for helseskadelige stoffer, og godkjent for trygg bruk for barn i det offentlige rom.

Fra idé til ferdig lekemiljø

I tillegg til alle produktene, tilbyr Trigonor også totalentrepriser for komplette lekeplasser. Selskapet tar da ansvar for hele prosessen, fra idéutvikling til prosjektering, grunnarbeid og montering – samt også lovpålagt vedlikehold. Det sikrer trygge lekemiljøer og at alt foregår etter forskriftene!

– Vi har egen serviceavdeling med fullt utstyrte servicebiler, som gjør at vi både kan foreta ettersyn av lekeplasser og samtidig reparere eventuelle feil eller mangler. Dermed er alt i orden når det årlige hovedtilsynet blir tatt. Det følger mye ansvar med et lekemiljø, påminner markedsansvarlig Hanne Linnes om.

Trygge omgivelser

Også design og utforming av innemiljøer for barn i alle aldre er en del av tilbudet til Trigonor.

– Vi sørger for at resultatet blir akkurat i tråd med formålet, og at lek, læring, mestring og utvikling foregår i trygge omgivelser. Og trenger du noe helt utenom det vanlige, fikser vi det også! sier hun.


Trigonor AS

Solgaard Skog 2
1599 Moss

69 27 90 10