Aron har kaffen du vil elske!

- Jeg hadde aldri solgt kaffemaskiner og var ikke spesielt glad i kaffe, men da jeg smakte denne var jeg solgt!

Selger Aron Skogheim hos Frankering & Kopiservice tror østfoldbedrifter vil nikke anerkjennende til kaffekvaliteten fra deres maskiner.
- Jeg hadde aldri solgt kaffemaskiner og var ikke spesielt glad i kaffe heller. Men da jeg smakte den helt spesielle kvaliteten fra disse maskinene var jeg solgt. Nå drikker jeg flere kopper om dagen, sier Aron Skogheim hos Frankering og Kopiservice i Sarpsborg.

Kaffe med baristakvalitet på jobben er ikke lenger bare en drøm. Frankering & Kopiservice leverer kaffemaskiner i ulike størrelser, men med samme høye kvalitet. Endelig får du en østfoldbasert leverandør som vet hva service betyr.

Teknisk avansert

- Endelig har markedet fått øynene opp for våre kaffeløsninger. Vi har både kompaktmaskiner for små og mellomstore bedrifter og store, avanserte maskiner for de med større behov. Felles for alle er den enestående kvaliteten. Man trenger ikke bekymre seg for at kaffesmaken skulle bli dårligere med årene. Innmaten i våre maskiner er så teknisk avanserte og solide at kaffen smaker det samme etter flere år, sier Aron. Han legger til at kaffen de leverer også er i en egen klasse.

250 kopper i timen

Kaffen er hentet fra Bergstrands Kafferosteri i Gøteborg, noe som garanterer en kopp kaffe som vil imponere både ansatte og gjester. Maskinene blir levert som instant-løsninger, for de som trenger mange kopper raskt, og med ferske bønner og kvern for de som ønsker høyeste baristakvalitet. Maskinene produserer vanlig svart kaffe, Cappuccino, Espresso eller Latte, i tillegg til andre kaffeprodukter og sjokoladevarianter, om man ønsker det. Instant-maskinene kan levere cirka 250 kopper i timen, mens «fresh bean brew» maskinene leverer rundt halvparten.

Fra snekker til selger

- Vi har levert mange mindre maskiner i fjor høst og i vinter. Mange bedrifter ser etter måter å redusere kostnader på, og med våre maskiner kan alle få en god kopp kaffe til en rimelig pris, selv om det bare er et par ansatte. Kaffemaskinen er helt avgjørende for at en god kaffe skal smake godt også når den kommer ut i koppen. Derfor får du sveitsisk toppkvalitet på bryggeren som sitter montert i alle maskiner Frankering og Kopiservice leverer fra importøren Oslo Kaffe. Bedrifter som ønsker å tilby kunder eller andre kaffe i toppklassen kan ha betalingsløsning på kaffemaskinen, ta en for kundene hyggelig pris og likevel tjene penger, sier Aron Skogheim. Han omskolerte seg fra snekker til selger i fjor og stortrives ute hos kundene.

- Nå kan jeg ikke tenke meg en annen jobb. Jeg trives med å kunne tilby gode produkter og tjenester til hyggelige kunder, spesielt når jeg kan forbedre hverdagen eller gjøre den mer kostnadseffektiv. Frankering og Kopiservice er jo kjent for god service, og det skal jeg videreutvikle, sier Aron.


AS Frankering & Kopiservice

  Skjoldensvei 9, 1711 Sarpsborg

  69 97 22 00

  www.frankkopi.no

{/show}