Big Horn på Jessheim satser på næringslivet

JESSHEIM: Big Horn satser på næringslivet og har nylig ansatt ny restaurantsjef.

Christian Taalesen har drevet restauranter på Jessheim i mer enn 22 år. Nå videreutvikler han konseptene til også å omfatte catering og utleie av lokaler hvor de satser på å nå næringslivet i regionen.

Taalesen eier i dag fire restauranter på Jessheim: Peppes Pizza, Big Horn Steak House, Hydranten og Kulturbanken Kreti og Pleti. I tillegg er han også medeier i fire andre restauranter lokalt og utenbys.
I disse dager har han overlatt styringen av Big Horn Steakhouse på Jessheim til nylig ansatt restaurantsjef Tommy Kjærnes.

– Med Kjærnes på laget har vi fått inn en profilert person innenfor event bransjen her på Romerike, forteller Taalesen.

- Han tilfører oss nettverk, erfaring og kompetanse som blir verdifullt for oss fremover.

Tommy Kjærnes sier at han gleder seg stort til å ta fatt som oppgavene som er mange og spennende, og han ser frem til å bidra til positiv utvikling av deres restaurantkonsepter fremover.

Ulike restaurant konsepter

– Mens Big Horn er et rendyrket steakhouse-konsept har vi pub med pubmat på Hydranten, forteller kjøkkensjef Stian Skaret, ansvarlig for begge restaurantenes kjøkken.

Skaret har arbeidet som kjøkkensjef for meg på Big Horn i mer enn 20 år, og han er selvfølgelig fortsatt med på laget slik at vi nå får et slagkraftig lederteam i vår drift fremover, forteller Taalesen.

– I disse dager jobber vi med nye mål på kort og lang sikt, og først og fremst vil nok publikum merke en større synliggjøring gjennom aktivt bruk av sosiale mediekanaler fremover, forteller han videre.

– Vi vil også videreutvikle vår pubmeny på Hydranten, samt jobbe med større synlighet av Big Horns lokaler på gateplan hvor publikum fortsatt sverger til å gå ned i kjelleren. Big Horn har faktisk lokaler i to etasjer, og for de som ønsker å se ut på gaten er dette fullt mulig, forteller Stian Skaret.

Lederteamet slår fast at de har mye å hente på mange områder, og at de går inn fremtiden med både glede og spenning.

– Blant annet ser vi en veldig positiv trend i utviklingen av Kulturbanken Kreti og Pleti hvor det ukentlig arrangeres ulike typer kulturarrangementer, forteller de.

Tilbud til bedrifter og publikum

Det nye lederteamet forteller at de fremover også vil satse mer på synliggjøring av deres tilbud til bedrifter og publikum innenfor ulike selskaper og arrangementer. De har også fått svært gode tilbakemeldinger på sine cateringleveranser, og dette vil de videreutvikle.

– Både bedrifter og private kan leie våre lokaler for lukkede selskaper som bursdager, kick-off, møter, og så videre. Her kan vi også bidra med underholdning og komplette eventpakker for de som måtte ha behov for dette. Vi skreddersyr og tilpasser pakkeløsninger basert på kundens ønsker og budsjetter, og det meste er mulig å få til da vi har tilgjengelig plass både i Big Horn og Kulturbankens lokaler, forteller restaurantsjef Kjærnes.

– Budskapet er at vi ønsker flere bedrifter velkommen til å benytte seg av vårt tilbud om å arrangere lag hos oss, og i Kulturbankens lokaler har vi også muligheter i forhold til underholdning på scene, samt mat/catering levert dit, forteller Kjærnes.

Stolt sponsor i lokalmiljøet

– Big Horn på Jessheim er en av bidragsyterne på sponsorsiden i Ullensaker/Kisa og har ved flere anledninger levert mat til spillere og støtteapparat før lagets kamper. På Kulturbanken Kreti og Pleti holdes også klubbens månedlige sponsortreff, og vi har fått til et godt samarbeid med klubben. Det er gøy å være med på laget og kunne bidra til toppfotball her på øvre Romerike, forteller Taalesen.

Kunder fra nær og fjern

Taalesen forteller videre at kundene ved deres restauranter og spisesteder ikke bare er lokale, men kommer fra hele øvre Romerike samt deler av nedre Romerike.

– Jessheim har hatt en rivende utvikling i løpet av de årene vi har drevet, og vi har notert oss at stadig flere spiser ute. Dette har skjedd parallelt med at stedet har fått bystatus og et levende sentrum med de fasiliteter dette har medført. Vi er glade for utviklingen og er nå klare til å bidra til at stadig flere velger Jessheim når de skal ut å spise eller ut på byen, avslutter daglig leder Christian Taalesen.