Fornyelse på alle plan for Storebaug

Storebaug Hotell og Kro i Moss ved E6 i Moss pusses opp og forbedres – og det med nye eiere.

Andreas Herje (oppe i liftkurven) og Kjell Herje ønsker å gjøre Storebaug Hotell og Kro triveligere og mer synlig – blant annet for næringslivskunder.

Storebaug Hotell og Kro i Moss ved E6 i Moss pusses opp og forbedres – og det med nye eiere.

Familien Herje som har lokal tilknytning til Moss, har lang fartstid i overnattingsbransjen i vår region. Deres selskap, Room2Rent, tok over Storebaug gjestegård 1. mars i år. Nå er navnet Storebaug Hotell og Kro. Målet til eierne er at du som har vært tidligere gjest, skal like seg enda bedre – samtidig som stedet tiltrekker seg nye gjester.

Betydelig investering

En stor renovering ble øyeblikkelig satt i gang. Fasadefargen er endret fra hvit til rød og gul på hver sin del av bygget.

Menyen er nå tradisjonell mat fra vår region, som tilberedes med mest mulig lokale råvarer.

Hotellrommene er pusset opp i lekre, lune farger. Gamle senger er byttet ut med nye og komfortable – likeledes dyner og tekstiler. Restauranten står for tur til å bli enda triveligere. Ventilasjonsanlegget er nytt og inneklimaet på topp, får vi vite. Utendørs er det nye sittegrupper.

Møter og konferanser

Hotellsjef Merethe Eriksen og representant for eierfamilien, Andreas Herje, forteller at de ønsker å også nå bedriftsmarkedet i større grad enn tidligere. De kan tilby flere rom i ulik størrelse med kapasitet fra 80 konferansedeltakere ned til et knippe personer. Moderne projektorer og annet møteutstyr er til disposisjon.

-Vi kan enten skreddersy et opplegg for deg, eller du velger en av våre kurs- og konferansepakker, påpeker Merethe Eriksen. - Å benytte Storebaug Hotell og Kro som ligger nær E6, er et fornuftig valg for de fleste. Stedet har også rikelig med P-plasser i tilknytning til hotellet.

Nær natur og idyll

Kroen er også et populært sted for ulike idrettslag på vei til eller fra kamp eller konkurranse. Busser med turister på tur i Norge har stedet som innlagt stopp. Rett og slett fordi det er en trivelig plass med god tradisjonsrik mat, som man gjerne besøker igjen.

Og ikke minst - det er et fantastisk turterreng rett utenfor døren. Turgåere som har vært i skogen eller ved idylliske Vansjø dropper gjerne innom Storebaug Hotell og Kro for en kaffe og rundstykke, lunsj eller søndagsmiddag.

Spis her – eller der

Storebaug Hotell og Kro har også lunsjtilbud til bedrifter i nærområdet og catering kan bestilles av både privat og bedrifter.

 

 


Storebaug Hotell og Kro

Storebaug 2, 1529 Moss

  69 23 51 00

  www.storebaug.no

{/show}

{/show}