Fullverdig kantine med kvalitetsmat

Arena Catering i Vestby leverer kvalitetsmat til den norskutviklede Friggkantinen.

Salg av småretter foregår gjennom kantineautomaten, mens mikrobølgeovnene stiller seg automatisk inn med riktig tid ved kjøp, sier daglig leder Henrik Flesche fra Arena Catering og account manager André Kornerud fra Cuboid Technologies.

Nå kan bedriften din få en fullverdig kantine med varme og kalde retter, helt uten ansatte. Den automatiske og norskutviklede Friggkantinen leveres av drammensfirmaet Cuboid Technologies, mens Arena Catering i Vestby leverer kvalitetsmaten.

Selv om ubegrenset oppetid og lave driftskostnader er viktig for de fleste virksomheter, er det kvaliteten på matrettene som har størst fokus hos både Cuboid Technologies og Arena Catering. Selskapet med Thomas Bergseng og Henrik Flesche på kjøkkenet har levert kvalitetsmat til både private og næringslivet i snart 10 år. Daglig leder Henrik Flesche gleder seg til å levere divers retter til Friggkantinene i regionen. Først ut er kantinen hos Brødrene Dahl på Langhus.

Vokser raskt

- Filosofien bak maten, bruk av kortreist mat, ingen tilsetningsstoffer og gode råvarer er viktig for oss når vi knytter til oss leverandører, forteller account manager André Kornerud i Cuboid Technologies. Drammenfirmaet opplever stor suksess med Friggkantinen, som har vokst fra å være til stede på 15 offentlige og private virksomheter til cirka 50 på to og et halvt år. Det er Cuboid som står bak programvare og konseptutforming, mens selve modulene er produsert utenlands.

Samme språk

- Når vi velger innholdsleverandører er det viktig at vi deler filosofi og krav til kvalitet på maten vi skal servere våre brukere. I dette tilfelle var det vi som tok kontakt med Arena Catering, og allerede etter første telefonmøte forsto vi at vi snakket samme språk, sier Kornerud.

- Vi ser frem til å levere vår mat til Friggkantinene som vi har stor tro på. Vi ser at maten blir godt ivaretatt og solgt på en tiltalende måte. Nå skal vi starte med å levere de rettene vi vet selger godt, mens vi vil bidra til å utvikle menyen videre etter hvert som vi får erfaring, forteller Henrik Flesche.

Mikrobølgeovner i systemet

Maten du kan kjøpe gjennom Friggkantinen omfatter både tradisjonelle baguetter, og varmretter med pasta, ris eller potetmos. Her har en tilgang til alt fra frokost til middag 24/7.

- Det praktiske med vår løsning er at det er koblet mikrobølgeovner til kantinen, og de stiller seg inn automatisk med riktig tid når du velger en varmrett fra menyen. Enklere kan det neppe bli, sier André Kornerud.

Alltid fersk mat

Både Cuboid Technologies og Arena catering har en grønn profil i sin hverdag. Det betyr blant annet at all emballasje fra den kortreise maten skal være komposterbar. Det etterstrebes også minst mulig matsvinn, ved at de rettene som har ligget over tiden, det vil si 24 timer i Friggkantine, blir tatt ut og solgt til gunstig pris gjennom andre kanaler. Du er dermed garantert helt fersk mat døgnet rundt i en Frigg. Kantinen passer godt fra cirka 30 brukere i døgnet og oppover.

- Løsningen er modulbasert og skalérbar og kan tilpasses de fleste bedrifters behov, sier Kornerud.


Arena Catering AS

  Solerunden 10, 1540 Vestby

  902 30 576

  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  www.arenacatering.no

{/show}