La Refsnes Gods gi deg en herskapelig høst

Legger du ditt seminar eller kundemøte til Hotel Refsnes Gods på Jeløy i høst vil du oppleve et historisk gods med en unik vinkjeller, klassisk britisk atmosfære og et kjøkken med topp kvalitet.

Hotelldirektør Kim Nyheim Ragnarsson kan tilby de beste viner fra en av landets mest interessante vinkjellere.

Legger du ditt seminar eller kundemøte til Hotel Refsnes Gods på Jeløy i høst vil du oppleve et historisk gods med en unik vinkjeller, klassisk britisk atmosfære og et kjøkken med topp kvalitet. Og ikke minst; et hyggelig møte med andre mennesker.

- I halvannet år har næringslivets hatt utallige digitale møter, men endelig ser vi slutten på pandemien og alle lengter etter personlige møter. På Hotel Refsnes Gods vil du få opplevelser du aldri kan få på Teams eller andre digitale møtekanaler, sier hotelldirektør Kim Nyheim Ragnarsson. Han tok over som direktør på det historiske hotellet for to år siden og har allerede satt sitt preg på stedet.

Lokale råvarer

- Utgangspunktet i godset fra 1767 var allerede svært bra, men vi har jobbet ekstra med å videreutvikle den herskapelige atmosfæren. Alt vi gjør på hotellet skal forankres i det, enten det dreier seg om menyen, møblene eller lokalene. Derfor har vi også begynt med litt erkebritiske tilbud, som Afternoon tea. Det viste seg å bli svært populært, forteller hotelldirektøren, mens han serverer et etasjefat med de mest smakrike og delikate petit fours, som selvfølgelig er fremstilt på hotellets kjøkken.

- Vi liker å bruke lokale råvarer og produserer mye selv. For ikke lenge siden ansatte vi et kjøkkensjefpar fra Moss, som har erfaring fra noen av Oslos mest ikoniske hoteller og restauranter. Det har gitt kjøkkenet et ytterligere løft.

Den lekre maten serveres i restaurant Munch, som i klassisk utførelse har en atmosfære som forsterker det herskapelige inntrykket. Restauranten bærer ikke sitt navn av en tilfeldighet, men er prydet med hele åtte verk av Edvard Munch. Hotellet ellers er prydet av 400 originale kunstverk av 90 kunstnere.

Historisk vinkjeller

Men herskapelige lokaler og et fantastisk kjøkken i all ære; Hotel Refsnes Gods er enda mer kjent for sin utrolig velfylte og kvalitetspregede vinkjeller. Her kan næringslivet gjennomføre hyggelige aktiviteter med kunder og ansatte ved for eksempel vinsmakerkurs med tilhørende foredrag. I de omgivelsene vil det garantert bli en opplevelse alle deltakere vil huske i lang tid.

- Vinkjelleren omfatter vanligvis 5 000 flasker og har historie tilbake til 1950-tallet og inneholder for eksempel en komplett samling Chateau Rotschild fra 1945 til 2005. En slik vinkjeller forplikter og gjør at vi serverer kvalitetsvin også når gjesten bestiller «husets vin». Nordmenn har, takket være Vinmonopolets innkjøpspolitikk, gode kunnskaper om vin og har tilsvarende forventninger når de besøker oss. 

Moderne fasiliteter

Hotell Refsnes Gods er ett av kun 21 hoteller i Classic Hotels Norway og kan ta imot kurs og konferanser med 100 deltakere i moderne og klassiske lokaler. Hotellet har dessuten 61 rom som alle er preget av kunst. Som den moderne aktøren det historiske hotellet er, har det etabler 14 elbilladeplasser med gratis lading og gratis parkering for øvrig.


Firmanavn

  Godset 5, 1518 Moss

  69 27 83 00

  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  www.refsnesgods.no


 Her finner du oss


Klikk en emneknagg for å lese mer: