Lanserer lokalt kaffemerke

Hot Coffee AS lanserer nytt kaffemerke tilpasset norske ganer.

Hot Coffee AS i Fredrikstad lanserer i vår et helt nytt kaffemerke tilpasset norske ganer.

– Smaken er utarbeidet av eksperter og baristaer, sier daglig leder Steinar Lier.

Hot Coffee er en ny aktør på markedet for drikkeautomater, men Lier er langt fra en nykommer. Tidligere har 53-åringen jobbet i virksomheter som Grinda, Aquaris og House of Coffe, men valgte å starte egen virksomhet igjen i fjor høst. Nå har han gjort avtaler med ledende leverandører av moderne drikkeautomater og ikke minst produsenten av eget kaffemerke.

Personlig service

– Jeg må jo kunne hevde at jeg har noe kompetanse innenfor bransjen etter 25 år. Jeg vet en del om hva kunden ønsker seg og hvilken service det er påkrevd å yte. Likevel er det ingen selvfølge å etablere seg i drikkeautomatbransjen i dag. Det er både mange og store konkurrenter, men vi tror vi kan tilby mer personlig service og kvalitetsprodukter, sier Steinar Lier.

Håndplukket

Hot Coffee har etablert seg på Værste-området i Fredrikstad, men har hele Østfold som nedslagsfelt. Det er her Lier ønsker å bygge opp en slagkraftig enhet som blir kjent for et bredt sortiment og brukervennlighet.

– Service er viktig, og vi har vårt eget verksted, men samtidig har vi håndplukket maskintyper som er svært stabile, når det gjelder både varme og kalde drikker.

God kopp kaffe

Hot Coffee kan levere til nær sagt alle størrelser, men satser på små- og mellomstore bedrifter i første omgang.

– Våre maskiner er tilpasset virksomheter med fra fem ansatte og oppover. Det kan være aktuelt for mindre bedrifter også, spesielt dersom de har mange besøk. Det er jo alltid hyggelig å få en god kopp fersk kaffe i hånden når man stikker innom. Når kaffen i tillegg er utviklet lokalt, er det enda bedre, sier Lier.